ARTIK HİÇBİR MAZERETE SIĞINMIYORUZ

ARTIK HİÇBİR MAZERETE SIĞINMIYORUZ
Samsunspor Sportif direktörü Coşkun Zeren, “Lig’in son 4 haftasına girdik. dar kadro ile mücadele ediyoruz fakat hiçbir mazerete sığınmıyoruz.” dedi.

Samsunspor Sportif direktörü Coşkun Zeren, lig’in son haftasına kadar maksimum mücadele vererek lig’de kalacaklarını söyledi. Nuri Asan tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sportif direktör Coşkun Zeren, birçok şanssızlıkla karşı karşıya kaldıklarını fakat, hiçbir mazerete sığınmadıklarını ifade etti. Zeren, “Sakat oyuncularımızdan dolayı biraz sıkıntılarımız var. Şansız maçlarımız oldu. Bazen hakem hatalarından sıkıntılarımız oldu ama mücadeleyi bu haftalara kadar getirdik. Dar kadro ile oynuyoruz. Son 4 haftaya girdik. Artık hiçbir mazerete sığınmıyoruz. Eskişehir’de de gerekli mücadeleyi ortaya koyacağız.” diye konuştu.

LİG’DE KALACAĞIZ, HİÇ KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN

Samsunspor’un Lig’de kalacağına inanan Sportif direktör Zeren, “Samsunspor bu ligi iyi bir yerde bitirecektir. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Gerçek Samsunspor taraftarı, gerçek Samsunspor’u sevenler zaten bu takımın yanında olmuştur. Bu takım ligde kalacaktır, bundan kimsenin endişesi olmasın.” İfadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR’E KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ

Pazar günü saat 13:00’de Eskişehirspor ile oynayacakları maça değinen Sportif direktör Coşkun Zeren, “Hem bizim için hem de Eskişehirspor için önemli bir maç. Ligin artık son 4 haftasını giriyoruz. Arzu ederdik ki ligin bu sıkıntılı durumundan 3-5 hafta önce kurtulalım. O şansı da yakalamıştık ama değerlendiremedik. Biz Eskişehirspor maçına kazanmak için gideceğiz. Hem onlar için hem de bizim için zor bir maç olacak. Samsunspor içeride ve dışarıda oynadığı her maçı kazanmak için oynar. Bulunduğumuz pozisyondan bir an önce çıkabilmek için kazanmamız gereken bir maç. Zor maç olacak, mücadele gücü yüksek bir maç ama çocuklar her maçta olduğu gibi bu maçta da ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır.” şeklinde konuştu.

Nurullah KIZILDAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.