ARTIK HEPİMİZ GAZİYİZ

ARTIK HEPİMİZ GAZİYİZ
Muharip Gaziler Dernek Başkanı Fuat Ahıskalı ve beraberindeki heyet 15 Temmuz darbe girişiminin ardından geçmiş olsun ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti

Burada konuşan Muharip Gaziler Dernek Başkanı Fuat Ahıskalı, başta FETÖ tarafından düzenlenen darbe girişimine karşı direnirken hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet dilerken bu süreçte ülke savunmasında gazilik unvanı alan vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini ileterek; “Bizler Kore’de, Kıbrıs’ta savaşıp geldikten sonra bayrağı yanlış ellere teslim etmişiz.” dedi. 

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ
Başkan Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerek vatandaş olarak, gerekse ülkesini ve askerini seven polisimizle gereken cevabı verdik, vermeye de devam ediyoruz. Vatandaşlara kurşun sıkarak, vatandaşların üzerine tankları sürerek, vatandaşları bombalayarak o karanlık geceyi yaşatanlar, hak ettikleri cezayı görecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Milletçe bu darbe girişimine karşı koyduk, şehitler verdik, gazilerimiz oldu. Artık milletçe hepimiz gaziyiz.” şeklinde konuştu. “Türkiye’nin yönetimini ele geçirmek isteyen FETÖ üyeleri de kurumlardan bir bir temizleneceklerdir.” diyen Başkan Aydın, “Biz devletimizin, hükûmetimizin yanındayız. Her zaman milletimizin destekçisiyiz. Bundan sonra ülkemizin geleceğe daha sağlam bakacağına inanıyoruz. Bu süreç kaynaşmamıza vesile oldu. Sürekli Alevi-Sünni, Kürt-Türk diye bölmeye çalışanların projeleri iflas etti. Bugün sokaklarda farklı partilere gönül vermiş vatandaşlarımızın kucaklaştığını görmekten mutluyuz.” ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.