'ARTIK ÇOCUKLARIMIZ ÖLMESİN'

'ARTIK ÇOCUKLARIMIZ ÖLMESİN'
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var...

”Her ay dernek binamızda şehitlerimiz için düzenlemiş olduğumuz Mevlid-i Şerifi bu ayda da; okutmuş bulunuyoruz ve artık çocuklarımız ölmesin bu açıya dayanamıyoruz” dedi.

Hükumete seslenen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var,“Artık yeter diyoruz. Bizim olmazsa olmazlarımız terörden dolayı gazi olan ve canını kaybeden şehit yakınlarımızın duygularına hassasiyet göstererek rencide etmeden bizlerin ödediği bedellere saygı göstererek kanın durmasını istiyoruz. Dernek olarak terörist başı eli kanlı bebek katili olan imralı canisinin idam edilmesini istiyoruz. Terör örgütü üyeleri hakkında 24 saat içerisinde idam kararı çıkarılmasını ve idamla yargılanmaları için Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) Terör örgütü ağzıyla konuşan milletvekilleri hariç diğer siyasi partilerin milletvekillerinin taşın altına elini sokarak ettikleri yemini sadakat ile terörün bitirilmesine yönelik her türlü adım atmalarını beklemekteyiz” dedi.

‘BİR AN ÖNCE TERÖRÜN BİTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ’
Dernek binamızda okunan Mevlid-i Şerif-in ardından açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var ,”Her gün yeni bir şehit haberi ile uyanıyoruz. Artık yeter diyoruz. Bizim olmazsa olmazlarımıza, terörden dolayı gazi olan ve canını kaybeden şehit yakınlarımızın duygularına hassasiyet göstererek, rencide etmeden, bizlerin ödediği bedellere saygı göstererek, bundan sonraki kanın durması için bir an önce terörün bitirilmesini istiyoruz. Şehit aileleri olarak terörist başı eli kanlı bebek katili olan İmralı canisinin idam etsinler.Son günlerde Ülkemizde şehit olan Mehmetçiklerimiz ile polislerimiz için Mevlid-i Şerif okuttuk tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz  ve geride gözü yaşlı  bırakmış oldukları  kederli ailelerine baş sağlığı  diliyorum” diye konuştu.  

‘ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ OLDU VE HEPİMİZ ÜZÜLÜYORUZ’
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif-e katılan ilçe Kaymakamı Halis Arslan,”Şehit ve gazi aileleri öncelikle bizim birer baş tacımız oluyorsunuz. Her zaman devlet olarak sizlerin yanınızdayız ve bu arada Ülkemizde şehit ve gazilerimiz oldu ve hepimiz üzülüyoruz. Devletimiz bunun üstesinden gelecektir. Bu sonra şehidimiz olmasın diyorum.24 saat içinde ilçemize iki tane şehidimiz geldi Hep birlikte üzüldük. Şehitlerimize rahmet geride kalan kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.Bu arada 30 Ağustos Zafer Bayramınızı 93’üncü yıl dönümünde kahraman için tertiplediğiniz Mevlid-i şerif programımızın Allah’tan kabul olmasını niyaz eder bu vesileyle Gazi Mustafa Kema l başta olmak üzere  tüm şehitlerimizi  ile  gazilerimizi minnetle şükranla  ve rahmetle  yad ederim. Bunun yanı sıra programda emeği geçenlere teşekkür eder misafirlerimize sevgi  ve  saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

‘BİZLER ARTIK LAF, SÖZ DEĞİL İCRAAT İSTİYORUZ’
Ülke çapında yaşanan olaylara karşı tepkisini gösteren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın sözcüsü Köksal Öner,”  Artık zaman baş sağlığı ve sabır dilemekten ziyade eli kanlı bebek katillerine hak ettikleri cevabın ve cezaların en ağır, en sert şekilde verme zamanıdır. Terörü lanetliyorum ve vatan sağ olsun, hesabınız sorulacak nidaları ile karşımıza çıkmasınlar  Bu acıyı yaşayanlar olarak bu boş söylemler bizleri avutmuyor artık, gerçekten bir şeyler yapılmasının zamanı geldi de çoktan geçti. Bizler artık laf, söz değil icraat istiyoruz. Bu ülkenin başındaki terör belasının kökünden kurutulmasını istiyoruz. Ne yapılması gerekiyorsa yapılsın artık. Yeter yazık, gencecik fidanlar bir biri ardına heba olmakta, buna daha fazla göz yummayın artık. Kara toprağa giren fidanları görmezden gelen, çıkarları uğruna terörü bitirmek istemeyen, çözüm bulamayan idareciler, söz sahipleri ahrette nasıl hesap vereceklerini hiç düşünmüyorlar mı?”diyerek şert bir dile  konuştu.

Denek binasında düzenlenen programa Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, ilçe Müftüsü İsmail Çiçek,şehit ve gazi aileleri katıldı. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.