"Arkeoloji Vadisi" İlgi Odağı Oldu

"Arkeoloji Vadisi" İlgi Odağı Oldu
Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi yerli yabancı turizm acentelerinin tur programlarına girdi.

MÖ 10 bin ile 60 bin yılları arasındaki tarihe sahip olan Karadeniz’deki ilk insan yerleşkesi Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisinin eşsiz tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kalan yerli yabancı turizm acente yetkilileri tur programlarına Tekkeköy Mağaralarını da ekledi.

Turizm Acente Temsilcilerinden Arkeoloji Vadisine Tam Not
Emily Organizasyon Murti’s Tours Travelshop Turkey grubu tarafından üç ayda bir yut dışı seyahat acentelerinden rezervasyon müdürlerinin de yer aldığı Türkiye’de turizm pazarlaması kapsamında tanıtım bölgelerinde yer alan Tekkeköy Arkeoloji Vadisini de ziyaret ettiler. Ziyarette ayrıca Hindistan, Fransa, İtalya, Amerika, Kenya, Malezya, Kuveyt ve Ürdün’den gelen turizm seyahat acente yetkilileri de katıldı. Tekkeköy Belediyesi Arkeoloji Vadisinin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kalan acente yetkilileri bu güzel eşsiz güzellikleri herkesin gezip görmesini için turlarına bölgeyi dahil etti. Tekkeköy Belediyesi Kültür Müdürü Şeref Aydın’dan bölge hakkında bilgi alan yerli ve yabancı konuklar Tekkeköy’ü tur programına aldıklarını ve gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyerek ayrıldılar.

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.