Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ARILAR BAL’a, SİNEKLER LES’e KONAR

SayınDevlet Bahçeli’nin gündem konusu olan “Feto’nun Siyasi ayağı, Partisi ve Tabanı “ ile ilgili tespiti ilgi çekiçidir.

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in YÜZ BİN imza toplama işrarı, FETO nun siyasi yapılanması ve bunu destekleyecek olan, TARAFTARLARININ imza altına alarak kimliklerini deşifre edecek olan, yazılı BEYANLARININ dikkat çekiciliğidir.Bu konuyu deşifre eden Sayın Devlet Bahçeliyi bu tesbitinden dolayı tebrik ve takdir etmek gerekir.

 

Bu tablolda şu anda görülmeyen HDP ye rağmen, YAN YANA gelen Adalet ve Kalkınma Partisi ve R.Tayyip Erdoğan’a karşı oluşan husumetin 16 yıldır bir arada oluşlarının resimlenmesidir.

CHP nin niyeti zaten belli, TÜRKİYE’nin ÖNÜNÜ KESMEK. DP ve Saadet Partisinin Milliyetçi ve Muhafazakar söylemlerine rağmen, EYLEMLERİNİN, Samimi olmadığı, İYİ Parti gibi, FETO tarafından, Pensilvanya’dan idare edilen görünümün, Başını ABD  nin çektiği, Batılıların ittifak içinde oldukları, Türkiye DÜŞMANLIĞI üzerine kurgulanan EYLEMLER olduğudur.

Ne var’ki, 15 Temmuz öncesi, Türkiye’ nin Güneydoğu ve Hatay Bölgesini İŞGAL için KONUÇLANMIŞ olan ABD ,İNGİLİZ ve FRANSIZ  birliklerinin, Tutmayan darbe girişimi ile, inlerine çekilmeleri, Öne çıkartılan PYD nin ZEYTİN DALİ OPERASYONU ile İNLERİNDE çökertilmeleri, Türkiye’nin ZAFERİ olmuştur.

 

Bu gerçekler ışığında, VATANPERVERLER’ le, Ülkemizi Batının emperyalist, Sömürücü emellerine bağlı kılacak politikalar içine çekecek olanların görüntüsünün ortaya çıktığıdır. KAFİRLER Münafıklar birlikteliği ile, VATANPERLER’ lerin çekişeceği 24. Haziran. 2018 seçimleri, Ülkemizin ve İslâm aleminin kaderini tayin edecektir. Elbette ki HAK GELMİŞ. BATIL ZAİL OLACAKTIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR