ARIBURNU’NDAN MUHTEŞEM YILSONU ETKİNLİĞİ

ARIBURNU’NDAN MUHTEŞEM YILSONU ETKİNLİĞİ
Samsun Maarif Hareketi kapsamında Arıburnu İlkokulu’ndan okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu 8. geleneksel yılsonu şenliği ve kermesi okul bahçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, okul aile birliği yönetim kurulu, okul müdürleri, veliler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte.Samsun Kızılay şubesi işbirliği ile daha önce yapılan kan bağış kampanyasına da. Toplamda 180 ünite kan bağışı yapıldı. 

‘BENZER YIL BOYUNCA BİRÇOK ETKİNLİKLERLE YAPMIŞ BULUNMAKTAYIZ’
Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Zekeriye Keskin “ Öğretmen, veli  ve  öğrenci ilişkisini güçlendirmek, okul sosyal hayatına katkı sağlayarak bağları güçlendirmek adına her yıl düzenlemiş olduğumuz  geleneksel yılsonu eğlencesi ve kermesini düzenlemiş bulunmaktayız. 8. sini düzenlemiş olduğumuz bu organizasyona katkı sağlayan  İlkadım belediye başkanımız Sayın Erdoğan TOK’a, İlkadım İlçe milli eğitim müdürümüz sayın Davut Numanoğlu’na , okul aile birliği üyelerimize, yabancılar pazarı esnaflarına velilerimize ve öğretmenlerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kan bağışında bulunan öğretmen ve velilerimize de teşekkür ediyorum. Arıburnu ailesi olarak buna benzer yıl boyunca birçok etkinliklerle  yapmış bulunmaktayız., Bundan sonrada böyle büyük etikliklerimiz durmaksızın devam edecektir. Bu gün anneler günü, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

‘KAN BAĞIŞINDA BULUNAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ise yaptığı konuşmada, “ Bu etkinlikte okul-aile işbirliğinin en üst düzey de olduğunu görmekten memnuniyet duyuyorum. Arıburnu İlkokulumuz kalitesiyle ilimizde en çok tercih edilen okullar arasındaki yerini almıştır, Kan bağışında bulunan velilerimize teşekkür ediyorum, Bu güzel ve anlamlı etkinlik için okul yönetimine, öğretmenlerimize velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum,  Ayrıca  annelerimizin  anneler gününü kutluyorum” diye konuştu.

‘ÖĞRETMENLERİMİZİ VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM’
Günün anlam ve önemini  belirten bir konuşma yapan  İlkadım Belediye Başkanı  Erdoğan Tok “  Bu güzel etkinlik için okul yönetimini öğretmenlerimizi veli ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum, İlkadım belediyesi olarak ilçemiz okullarına her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz, ayrıca annelerimizin anneler gününü  kutluyorum ”dedi.

Daha sonra öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinlikler büyük bir beğeni ile izlendi.  Yiyecek standtlarında velilerin getirmiş olduğu ürünler satıldı. Hediye çekilişlerinin yapılmasıyla etkinlik tamamlandı.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.