ARIBURNU’NDAN GELENEKSEL YILSONU ŞENLİĞİ

ARIBURNU’NDAN GELENEKSEL YILSONU ŞENLİĞİ
Arıburnu İlkokulu okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu 7’inci geleneksel yılsonu şenliği ve kermesi okul bahçesinde gerçekleştirildi

Törene İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, Şube Müdürlerinden Hıdır Okçu ve Selim Kurtoğlu, Okul müdürleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.

EN İÇTEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM
Öğretmen, veli, öğrenci ilişkisini güçlendirmek okul sosyal hayatına katkı sağlayarak bağları güçlendirmek adına her yıl düzenlemiş olduğumuz geleneksel yılsonu eğlencesi ve kermesini bu yılda gerçekleştirdiklerini belirten Arıburnu İlkokulu Müdürü Zekeriya Keskin, “ 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında Yedincisini düzenlemiş olduğumuz bu organizasyona katkı sağlayan, İlkadım belediye başkanımız Sayın Erdoğan Tok’a, Samsun Yabancılar Pazarı esnaflarına, Okul aile birliği üyelerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.  Arıburnu ailesi olarak buna benzer yıl boyunca birçok etkinlik yapmış bulunmaktayız. Bundan sonrada böyle büyük etikliklerimiz durmaksızın devam edecektir” dedi. 

EMEĞİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya “ Gördüğüm tabloyu bütün okullarımızdan bekliyorum. Okul-aile- çevre işbirliğiyle çok güzel bir organizasyon gördüm. Bu birlikteliğin başarıyı artıracağına inanıyorum. Okul müdürümüz Zekeriya Keskin’e, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Okul Aile birliği başkanı Yahya Kocaman “Arıburnu ilkokulu Ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum, düzenlemiş olduğumuz bu organizasyon sosyal ilişkilerimizi güçlendirmek adına ciddi bir etkinliktir. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

YÜZLERCE HEDİYE SAHİPLERİNİ BULDU
Yapılan konuşmalardan sonra öğrencilerin hazırlamış olduğu rontlar, folklor oyunları, flüt korosu ve diğer gösteriler tüm katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Velilerin özenle hazırlayıp getirdiği tüm yiyecekler satıldı. Yapılan çekiliş sonucunda leptoplar, cep telefonları, bisikletler, tabletler çeyrek altınlar ve yüzlerce hediye sahiplerini buldu. Hediye çekilişinden ve diğer çalışmalardan elde edilen gelirler okul giderleri için kullanılacak.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.