ARIBURNU İLKOKULUN'DA VELİLERE SEMİNER VERİLDİ

ARIBURNU İLKOKULUN'DA VELİLERE SEMİNER VERİLDİ
Samsun’un İlkadım ilçesindeki Arıburnu İlkokulu Müdürü Zekeriye Keskin,” Maarif Hareketi Kapsamında okulumuzun velilerine “ ihmal ve istismar” konulu seminer verildi“dedi.

Arıburnu İlkokulu Müdürü Zekeriye Keskin,” Okul rehberlik servisinin önerisi üzerine gerekli girişimlerde bulunan okul yönetimi veliler ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Sevgi Canbaz ‘ ı bir araya getirdi ”dedi. 

MÜDÜR KESKİN CANBAZ ‘A TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Zekeriya Keskin,” Ondokuz Mayıs Üniversitesi  Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof.Dr. Sevgi Canbaz hocamız   velilerimize  “ ihmal ve istismar” konusunda çok faydalı bilgiler sundu, kendisine okulumuz adına teşekkür ediyorum. Bu tür seminerleri öğrencilerimize öğretmenlerimize ve velilerimize yönelik olarak devam ettirmeyi düşünüyoruz” dedi.  Ondokuz Mayıs Üniversitesi  Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof.Dr. Sevgi Canbaz ise, “ velilerimizin yakın ilgisinden çok memnunum,  bundan sonrada değişik konularda her zaman yardımcı olmak isterim “diye konuştu. 

SEMİNERDE BİLMEDİKLERİMİZİ ÖĞRENDİK 
Arıburnu İlkokulu velileride ,”  Verilen seminerden çok faydalandık. Doğru bildiklerimizi ve önemsemediklerimiz. Bazı durumları yeniden öğrendik ve bu tür seminerlerin bundan sonrada yapılmasının yararlı olacağını düşünüyoruz” dediler.  Veliler seminerden sonra Prof.Dr. Sevgi Canbaz bireysel sorularını da sorarak cevap buldular. Okul Müdürü Zekeriye Keskin tarafından Prof.Dr. Sevgi Canbaz ‘a çiçek takdim edilerek seminer başarıyla tamamlandı.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.