ARIBURNU İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ EĞİTİM SEMİNERİNDE

ARIBURNU İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ EĞİTİM SEMİNERİNDE
Samsun Maarif Hareketi Kapsamında İlkadım ilçesindeki Arıburnu İlkokulu Öğretmenlerine (ÖRAV) Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından Çözüm Odaklı iletişim semineri verildi

Arıburnu İlkokulunda 11/12 Şubat 2017 tarihlerinde dört grupta yapılan eğitim seminerine tüm öğretmenler katıldı 100 öğretmenin gönüllü katıldığı seminer de, iletişim konuları drama, oyun ve günlük hayatta yaşanan sorunların çözüm yöntemleri verilerek tamamlandı. 

‘ÖRAV EĞİTİM KADROSUNA TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Arıburnu İlkokulunu ziyaret eden İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, “ Örav ın öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak için vermiş olduğu bu tür seminerlerin çok yararlı olduğuna inanıyorum. Semineri organize eden okul müdürü Zekeriye Keskin e, seminer katılan tüm öğretmenlerimize ve Örav eğitim kadrosuna teşekkür ediyorum.  Arıburnu İlkokulu İlimizde adından çok ça söz edilen ve en çok tercih edilen bir ilkokul olmuştur. Yönetici ve öğretmenlerimizin bu istek ve motivasyonlarını görünce bunun tesadüf olmadığını görmekten memnuniyet duyuyorum. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çalışmalarınızda her türlü desteği vermeye devam eteğiz” dedi. 

‘ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM’
“Okulunu ziyaret eden İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Davut Numanoğlu na öncelikle teşekkür ediyorum diyen”Okul Müdürü Zekeriye Keskin , “  Tüm öğretmenlerimize gönüllü olarak isteyerek eğitime katılmaların ve okulumuzdaki özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Öğretmenlerimize eğitim vererek mesleki gelişimlerine katkı sağlayan Örev eğitim kadrosun da Öğrencilerimize daha yararlı olmak için öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerini çok önemsiyorum, bu tür mesleki seminer çalışmalarına bundan sonrada devam etmeyi planlıyoruz” diye konuştu. 

‘BİZİM AÇIMIZDAN GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Seminere isteyerek katılan öğretmenler  “seminer çalışmasının çok eğlenceli, hareketli, paylaşımcı ve çok yararlı odlunu, öğrencilerimize çok olumlu yansımaları olacağını belirterek çalışmayı organize edenlere teşekkür ediyoruz” dediler. Sabah saat 09:00 da başlayan seminer çalışması saat 16:30 tamamlandı. 
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.