ARAŞTIRILSIN

ARAŞTIRILSIN
Mustafa Kasapoğlu döneminde Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği kapatılan Haberexen dergisine abone yapıldı mı? ARAŞTIRILSIN!

       Önceki gün hükümetin Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Haberexen dergisinin Mustafa Kasapoğlu’nun Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olduğu dönemde Trabzon’a çağrılarak birliğin dergiye abone yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılıklarını ve Sağlık Bakanlığı’nı göreve davet ediyoruz.

       DAHA ÖNCEKİ İDDALARA DA CEVAP VEREMEMİŞTİ

      Gazetemizin daha önce yaptığı yayınlarda Mustafa Kasapoğlu’nun Trabzon’da Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olduğu dönemde eski Başarı Üniversitesi Rektörü Yunus Bekdemir’in kardeşinin sahibi olduğu Copy Center, Samsun Fotokopi ve Hedef Kopyalama şirketlerini Trabzon’a çağırarak onlara yüklü miktarlarda iş verdiği iddiaları ile ilgili defalarca buradan soru sormamıza rağmen cevap verememişti.

        HALK SAĞLIĞINDA DA DURUM AYNI MI?

       Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde de adı geçen firmalara yüklü miktarlarda iş yaptırıldığı iddia edilirken Haberexen dergisine abone olunduğu iddiası da cevap bulamayan sorular arasında olup, İl Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kasapoğlu bu konuda cevap vermekten kaçınması kendisini töhmet altında bırakmaktadır. Öte yandan Mustafa Kasapoğlu’nun hâlâ daha görevden alınmamasının nedeninin de milletvekillerinden bir kısmının arkasında durması olarak düşünülmekte. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum