ARANIZDA NASIL BİR İLİŞKİ VAR?

ARANIZDA NASIL BİR İLİŞKİ VAR?
Hedef Halk gazetesi ile Canik Belediyesi arasında nasıl bir ilişki var ki Osman Genç aleyhinde tek bir haber dahi çıkmıyor?

Kamuoyunun merak ettiği ancak bir türlü cevabını bulamayan soruyu gazete olarak soruyoruz; Hedef Halk gazetesi ile Canik Belediyesi arasında nasıl bir ilişki var ki Osman Genç aleyhinde tek bir haber dâhi çıkmıyor? Gazetenin resmiyetteki sahibi pozisyonundaki kişi İsa Esentürk gazetecilikle ilgisi olamayan Teknepınar Mahallesi Muhtarlığı yapan mütevazı kişiliği ile tanınan bir kişi. Ancak Osman Genç’in en güvendiği ve sürekli olarak Başkan Vekili Bıraktığı Ahmet Haşim Baki’nin dünürü olan İsa Esentürk’ün gazetenin resmiyetteki sahibi mi, yoksa Osman Genç’le nasıl bir ilişki içersinde olup olmadığı kamuoyu tarafından merak edilmekte.

FİNANSMANI NASIL KARŞILANIYOR?

Yüksek miktarda gideri olan Hedef Halk gazetesinin Basın İlan Kurumu’ndan aldığı resmi ilanla dönüşemeyeceği açıkça ortada olmasına rağmen nasıl dönüştüğü merak edilirken, bu finansmanın nasıl karşılandığı da kamuoyunda soru işareti olarak durmakta. Konuyla ilgili gazeteden açıklama bekleyen kamuoyu gazetenin finansal giderlerini nasıl karşıladığının açıklanmasını bekliyor.

OSMAN GENÇ YENER CABBAR BERABERLİĞİ VAR MI?

Sosyal demokrat tavırlarıyla tanınan ve daha önce sahibi olup satıp kapatmak zorunda kaldığı Manşet gazetesindeki köşesinde de her fırsatta bu söylemlerini devam ettiren Yener Cabbar’ın Osman genç aleyhinde tek bir haber yapmamış olması ve sürekli osman genci savunur nitelikte haberler yapması acaba aralarında nasıl bir ilişki var sorusunu gündeme getirdi.   Ahmet Ufuk ERKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.