ARAMIZDAKİ FARKLILIKLAR

ARAMIZDAKİ FARKLILIKLAR
Başbakan Binali Yıldırım Beştepe'de halka hitap etti

Yıldırım konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Sizler ikinci İstiklal Harbi'nin kahramanısınız, sizler vatanımızın, milletimizin, bayrağımızın güvencesisiniz, teminatısınız. 15 temmuz gecesi millet sayesinde Türkiye uçurumun kenarından döndü. Bu darbe girişimini bu suikastı boşa çıkardı, başarısızlığa uğrattı. O gece hain kalkışmaya cevabı tam burada, Beştepe'de sizler verdiniz. Şehitler verdik, gazilerimiz var. O gece bütün dünyaya millet nasıl olunurmuş, milli iradeye nasıl sahip çıkılırmış herkese gösterdiniz. O gece demokrasiyi sahip çıkmakla kalmadınız, geçtiğimiz 27 gün boyunca usanmadan kadınıyla erkeğiyle yaşlısıyla meydanları doldurdunuz, demokrasi nöbetinde durmak yok, yola devam dediniz. Milletimiz adına, devlet adına, hükümetimiz adına hepinize en derin şükranlarımı sunuyorum, Ey aziz Ankaralılar, ey aziz milletim, darbeciler ve hainler 15 Temmuz gecesi milletimizi alt edeceklerini zannettiler, milli iradenin yıkılacağını zannettiler. Yanıldılar, hak ettikleri cezaları alacaklar, darbeciler kaybetti Türkiye kazandı paralelciler kaybetti, millet kazandı. 

"CANLARINI ORTAYA KOYARAK ÜLKEYİ AYDINLIK YARINLARA TAŞIDILAR"
Şehitlerimiz gazilerimiz canlarını ortaya koyarak ülkeyi aydınlık yarınlara taşıdı. Şimdi bizlere düşen bu aziz vatandaşların haklarının hesabını sormaktır. Feto gelecek hesap verecek. Bunların hesabını sormazsak bu yiğitlerin, şehitlerin nasıl yüzüne bakacağız? Bu katillerden mutlaka hesap soracağız, en ağır cezaları vereceğiz. Türk milletinin istiklalini 1 dolara satan bu alçaklara izin vermeyeceğiz. Kurumlarımızı bu mikroplardan temizleyecek polisimizin askerimizin içindeki bu virüsleri tek tek çıkaracağız. 15 Temmuzda verdiğimiz şehitler sayesinde bu topraklar bizim için tekrar vatan oldu. Bizler büyük bir millet olduğumuzu bir kez daha gösterdik. 

70 MİLYON DAHA FAZLA KENETLENECEK
Yenikapı ruhu gösterdi ki her şey Türkiye için, her şey birlik için, beraberlik için. Aramızdaki farklılıkları vatanımızdan namusumuzdan daha önemli saymayacağız. Darbeyi birlikte püskürttük ve kenetlendik. Bundan sonra 70 milyon daha fazla kenetlenecek, bundan sonra bütün dünya görsün. Şimdi Türkiye daha güçlüdür. Bir daha ayrılığa asla izin vermeyeceğiz." DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.