Aramızdaki fark

Pazartesi gecesi ilimizdeki Klas Tv Kanalında her zamanki gibi daha doğrusu her hafta olduğu gibi spor programını uygulamış program konuğum sevgili Spor Yazarı Erdal Cansu 2,5 saati aşan bir program akışı içinde benimle Samsun futbolunu ve Samsunspor'u tartıştı,
- Kendisine program öncesi kameramanlardan bir tanesi şöyle demiş; 'Erdal Bey Mahir Hocam bu kadar saat ne konuşacak' diye. Oda kendisine 'beklede gör' demiş. Tabi bütün bunlardan benim hiç haberim yoktu. Programın akışı içinde genç kameraman karşımda bana şaşkın gözlerle bakerken ben hiçbirşey anlamadım. Program sonrası olayı öğrendiğimde ise genç kameramanın inanın anlayamadım öyle şeyler söylediniz ki vallahi şaşırdım kaldım dedi.
- Onun şaşırması enim için gayet doğaldı, ama asıl şaşırması gereken insanların bütün bu anlattıklarımızdan bir şeyler çıkarıp çıkarmadığı idi. Haaa... şununda üstüne basa basa söyleyeyim. Bundan hisse çıkaran birisi var. Samsunspor Basın Sözcüsü Sevgili Haluk Tan kardeşim. Program sonrası beni arayarak (program içinde de tam 3 defa cep telefonumu aramış) 20 dakikaya kadar benimle sohbet etti. Yönetim Kurulu toplantısı biter bitmez televizyon kanalını arayarak programı izlemiş vede benim anlattığım olayların hepsinin doğru olduğunuda ve hepsine katıldığını bildiren bir teşekkür konuşması yaptı.
- Demek ki bizler televizyon kanalındaki söylediğimiz sözlerde ve gazetemizdeki yazdığımız yazılarda doğruları söyleyip yazıyoruz. Bu da bizim işimizi ne kadar doğru yaptığımızı gösteriyor ki karşımızdaki yetkili insanlardan tebrik ve teşekkür alıyoruz. Bizim için en büyük ödül bu olsa gerek diye düşünüyorum.
Haaa... bu arada Samsunlu spor severlerede bir müjdem var. Türkye Futbol Fedarasyonu Başanı Sayın Mapmut Özgener beyefendi yarın sabah özel olarak Smasun'a geliyor.
Samsunspor'da görüşmeler yaptıktan sonra Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşmeler yaparak gününü Samsun'da geçirecek.
- Şimdi bazı dostlarımız nereden duydunda böyle bir balon attın diye soracaklardır.
Basın işte bu beyler: en sağlam yerden ve en taze haberi okurlara vermek onlarla paylaşmak gazetecilik diye ben buna derim. Öyle kulaktan duyma haberleri vermek değil.
- Yani bazılarının anlayacağı gibi aramızdaki fark bu olsa gerek.
- Her kes kendi işini yapsın herkes kendi yoluna gitsin derim.
- Bizden söylemesi
- Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR