Araç sahipleri bu habere dikkat!

Araç sahipleri bu habere dikkat!
Beyoğlu'nda park halindeki 50'ye yakın otomobilin lastiklerine kimliği belirsiz kişilerce kesici alet kullanılarak zarar verildi.

Tuhaf saldırı anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde saldırganların kısa süre içinde otomobillere nasıl zarar verdiği görülüyor.
Otomobil sahiplerinin sabah kalktıklarında farkettikleri saldırı polise bildirildi. Sokakta inceleme yapan polis 50'ye yakın aracın, aynı yöntemle; kesici alet kullanılarak lastiklerinin patlatıldığını belirledi. Saldırganların söz konusu araçlardan bazılarının dikiz aynalarını da kırdıkları görüldü. 

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Saldırganların belirlenip yakalanması için sokaktaki güvenlik kameraları incelendi. Saat 05.00 sıralarında gerçekleşen saldırıda en az 5 kişinin rol aldığı görülüyor. Ellerinde kesici aletler bulunan ve saldırıyı önceden planladıkları anlaşılan 5 kişi sokağa girer girmez otomobillere yönelip zarar veriyor. Kısa denebilecek süre içinde onlarca aracı lastiğini kesen saldırganlar aynı hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

SOKAK SAKİNLERİ ŞAŞKIN

Manzarayı sabah sokağa çıktığında gören mahalle sakinlerinden bir kişi," Sabah geldik sokaktaki araçların lastiklerini patlamış bulduk. Sonra kameradan baktık. Adam elini kolunu sallaya sallaya bütün sokakta bulunan yaklaşık elli aracın lastiklerini kesip gitmişl. Ellerinde herhalde bıçaklar var. Bıçaklar ile lastikleri patlatıyorlar" dedi. Bir esnaf da "Saat 6 civarı gelip dükkanımı açtım. Yol üzerinde kendi aracım da dahil olmak üzere araçların lastiklerinin patlamış olduğunu gördüm. Aşağıya doğru börek almaya gidiyordum sol taraftaki sokaktaki araçların da lastiklerinin patlak olduğunu gördüm. Yapacak bir şey yok. Şurada en az yirmi araç var. Kiminin tek lastikleri kiminin çift lastikleri patlatılmış" diye konuştu. Polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.