ARAÇ FİLOSUNA KATKI

ARAÇ FİLOSUNA KATKI
Tekkeköy Belediyesi filosuna yeni araç takviyesi

Tekkeköy Belediyesi araç parkına bir adet binek otomobil, iki adet cenaze nakil aracı, bir adet çift kabin kamyonet ve iki adet panelvan otomobil kazandırarak filosunu güçlendirdi.

Kiralık araç kalmayacak

Yıl sonuna kadar belediyede kiralık araç bırakmamaya gayret ettiklerini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘Belediyemiz hizmetlerinin daha sağlıklı ve hızlı yürütülebilmesi maksadıyla filomuza yeni araç takviyesi yaptık. İlçemiz çok geniş bir coğrafyaya sahip. Kurumsallaşma çalışmalarımız kapsamında yeni birimlerin kurulması ile  vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini zamanında ulaştırabilmek maksadıyla araçlar önemli bir vasıta. Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar hibe araçlar dahil belediyemize 6 milyon liralık iş makinesi ve otomobil kazandırdık. Maksadımız tüm belediye hizmetlerimizi kendimize ait araçlarımız ile yürütebilmek. Yaz dönemindeki yoğun çalışmalar için belli aralıklarla kiralayabileceğimiz iş makineleri ve kamyonlar dışında kiralık araç çalıştırmamakta kararlıyız. İnşallah 2017 yılı başlarında Tekkeköy Belediyesinde kiralık otomobil ve kamyonet çalıştırmayacağız.

Tozlu’dan Tekkeköy Belediyesi'ne son teknoloji cenaze nakil aracı

Samsun’un markası olarak doğan, Samsun’u ulusal ve uluslararası ticaret ile tüm dünyaya tanıtan Tozlu giyim firmasının Tekkeköy Belediyesi'ne son teknoloji cenaze nakil aracı hibe ettiğini söyleyen Başkan Togar ‘ Hüseyin Tozlu Samsun’a ve Samsunspor’a sahip çıktığı gibi ilçemizi de sahiplendi. İlçemizde işyerinin olması hasebiyle aitlik duygusuyla haraket ederek cenaze hizmetlerimizin daha hızlı yürütülmesi için Belediyemiz her türlü donanıma sahip soğutmalı, çift kabin cenaze nakil aracı bağışladı. Hayır severliğinin yanında Samsunumuzu, ilçemizi sahiplenmesinden ve Belediyemize yapmış olduğu araç bağışından dolayı Hüseyin Tozlu kardeşime teşekkür ederim’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.