ANTRENÖRLÜĞÜ ORKUN KÖROĞLU ÜSTLENDİ

ANTRENÖRLÜĞÜ ORKUN KÖROĞLU ÜSTLENDİ
Barolar arası turnuvalarda önemli başarılara imza atan Samsun Barosu futboldan sonra şimdi de basketbol takımı kurdu. Takımın antrenörlüğünü ise eski basketbolculardan Orkun Köroğlu üstlendi.

"BARO OLARAK CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ"
Baro Lokali'nde düzenlenen tanıtım toplantısında takım antrenörü tarafından üzerinde adının yazlı olduğu 1 numaralı forma hediye edilen Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz, "Meslek örgütlerinin, sadece meslektaşlarının özlükleri ve genel haklarıyla alakalı değil sosyal faaliyetlere de önem vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle daha önce kurduğumuz bir çok başarıya imza atmış futbol takımımız, Türk Halk ve Sanat müziği korolarımız var. Şimdide basketbol takımını kurmuş bulunuyoruz. Bu tür faaliyetler arkadaşlarımızın mesleki dayanışmalarını arttırıyor. Sürekli adliye ortamında stresli bir iş yapan avukat arkadaşlarımızın bu tür etkinliklere katılarak deşarj oluyorlar. Biz Samsun Barosu olarak bu faaliyetleri canı gönülden destekliyoruz. Ben başkan olarak basketbol takımı kurma fikrini ortaya atan Spor ve Gezi Komisyonu Başkanı Av.Gürhan Gündüz'e teşekkür ediyorum. İnşallah futbol takımımızın elde ettiği başarıları basketbol takımımızında yakalamasını temenni ediyorum." dedi.

"YENİ KURULMASINA RAĞMEN BAŞARILI"
Samsun Barosu Basketbol Takımı Antrenörü Orkun Köroğlu, "Takım yeni kurulmasına rağmen güzel gidiyor. Lise takımı gibi istekli, disiplinli ve arzulular. Herkesin işi, gücü var ama yinede akşamları idmanlara aksatmadan katılıyor. İlk yıl için pek birşey söyleyemeyiz ama rakiplerimizi gördüğümüz andan itibaren ileriye dönük hedeflerimizi belirleriz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.