ANTALYA'DA HAZIRLIKLAR BAŞLADI

ANTALYA'DA HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Samsun'da yaşanan yoğun kar yağışı sonrası Nuri asan Tesislerinin antrenman yapmak için elverişz hale gelmesinin ardından Samsunspor, Antalya'ya giderek Sivasspor maçı hazırlıklarını burada devam ettirdi.

 


FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ
Kırmızı beyazlılar2da Sivasspor maçı hazırlıkları kaldığı yerden devam etti. Samsun'da yaşanan yoğun kar yağışı sonrası Nuri asan Tesislerinin antrenman yapmak için elverişz hale gelmesinin ardından idmanlarını kapalı spor salonu ve halı sahada sürdüren Samsunspor, dün Antalya'ya giderek Sivasspor maçı hazırlıklarını burada devam ettirdi. Kafilenin tam kadro yer aldığı antrenmna düz koşu ile başladı. Daha sonra kondisyon ve pas çalışmasına geçen Kırmızı beyazlılar'da oyuncuların hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı. 

OSMAN ÖZKÖYLÜ2DE İKAZ
Antrenmanın son bölümüzde ise Samsunspor taktiğe dayalı çift kale maç yaptı. Özellikle Teknik direkötür Osman Özköylü2nün çift kale maçta orta saha ve forvet oyuncularına sık sık ikazlarda bulunması gözlerden kaçmazken Adiloviç, Göksu ve Kone'nin antrenmandaki şık golleri takımdan alkış aldı. Son iki antrenmanda hafif ağrıları nedeniyle katılamayan genç oyuncu Burhan Arman ise Antalya'da takımdan ayrı düz koşu yaptı. Samsunspor bugün günü tek antrenmanla tamamlayacak ve yarın Giresunspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.