ANTALYA'DA GOLSÜZ PROVA 0-0

ANTALYA'DA GOLSÜZ PROVA 0-0
Sezonun ikinci yarısına Antalya'da gerçekleştirdiği çalışmalarla sürdüren Kırmızı beyazlılar ilk hazırlık maçında 2.lig ekiplerinden Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında bol gol pozisyonuna girdiği mücadelenin 90 dakika sonunda Samsunsp

 


 


DEVRE SESSİZ TAMAMLANDI
Samsunspor, sezonun ikinci yarısı hazırlıklar çerçevesinde Antalya'da Sportoto 2.lig ekiplerinden Keçiörengücü ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar'da Teknik direktör Osman Özköylü mücadelenin ilk devresinde as kadro ile sahada takımına yer verdi. Her iki takımında kontollü başladığı hazırlık maçıdna Burhan Arman ve Canberk Aydın'ın kanattan yaptıkları bindirmeler Samsunspor'u pozisyonlara soksada ilk devre gol sesi çıkmadı ve iki takımda soyunma odasına 0-0'lık beraberliklerle girdi.

BEKLENEN GOL GELMEDİ 
Karşılaşmanın ikinci yarısına ise Kırmızı beyazlılar sahada genç ağrılık bir kadro ile yer aldı. Her iki takımında karşılıklı ataklarıyla geçen 90 dakika sonunda gol sesi çıkmayınca Samsunspor, Sportoto 2.lig ekibi Keçiörengücü ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Kırmızı beyazlılar Antalya'da ki ilk hazırlık mücadelesinde golle tanışamadı. Samsunspor cumartesi günü ise Tff 1.lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile Antalya'da karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Osman Özköylü'nün bu karşılaşmada da gençlere şans vermesi ve son durumlarını görmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum