ANTALYA KAMPI PÜR NEŞE DEVAM EDİYOR

ANTALYA KAMPI PÜR NEŞE DEVAM EDİYOR

 

Ptt 1.lige verilen arayı çok iyi değerlendirmek isteyen Kırmızı Şimşekler Antalya'da başlayan kampda dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyorlar.. Hava şartlarının uygun olmaması dolayısı ile Otellerini değiştiren Samsunspor yeni kamp yerinde sezonun ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyorlar.. İlk hazırlık maçını komşu takım Orduspor ile oynayan ve 1-1 berabere kalan Samsunspor bu maçta Teknik direktör Erhan Altın'ın sahaya ayrı ayrı iki kadro sürmeside Samsunspor açısından önemliydi...


İki kadronunda oynanan müsabakada iyi mücadele ettiği gözlemdi.. Orduspor'un önemli futbolcularını kaybetmesi ve genç kadro ile sahaya çıkmasıda taktire şayandı.. Antalya kampı her geçen gün dahada ağırlaşarak sürerken Samsunspor kondisyon ve ağırlık çalışmalarına devam ederek güç depolamaya devam ediyor.. İkinci hazırlık maçını Sportoto Süper Lig ekiplerinde Çaykur Rizespor ile yarın oyanayacak Samsunspor bu müsabakada daha ciddi kadro ile sahaya çıkacak...!


Kırmızı Şimşekler Başkan Erkut Tutu ve Yönetiminin Antalya'da bir araya gelerek transfer çalışmalarınıda burada sürdürmeye devam ediyorlar. Ofoedu'dan sonra Çaykur Rizespor'lu Sezer ile'de anlaşma sağlayan Kırmızı Şimşekler kadrolarınıa bir de siyahi forvet alarak transfer defterini kapatacaklarını söylediler.. Samsunspor'un büyük ekonomik sıkıntısını bertaraf etme gayreti içersinde olan Yönetim bu arada kaynak arayışınıda sürdürüyor... Samsun'da gerçekleşen yemekte hedefin süper lig olduğu belirtilerek ikinci yarıya Denizli ve Giresun galibiyetiyle başlamak istiyorlar.. Bana göre Samsunspor iyi yolda. Yoluna emin adımlarla devam ediyor.. Taraftarlar için ikinci yarı ayrı bir heyecan taşıyor..


Bal liginin ikinci yarısı bu hafta itibari ile başlıyor... Samsun takımları için Bal'da yeniden heyecan fırtınası esecek.. İlk hafta maçlarında grubun iddialı ekiplerinden Yeşil Beyazlı Çarşambaspor lider kastamonuya konuk olacak. Bu maçın neticeside gerçekten merak ediliyor.. Termespor'da kendi saha ve taraftarı önünde Ünyespor'u konuk ediyor.. Yaptığı nokta trnasferlerle adından söz ettirmeye devam etmek isteyen Sarı Siyahlı Termespor taraftarlarıana ikinci yarının ilk maçında galibiyet armağan etmek istiyor.. Diğer Samsun takımlarımızdan Ladik, Bartın ile Bafraspor ise Turhalspor ile mücadele edecek.. Bal'da mücadele eden Samsun takımlarına ikinci yarıda başarılar diliyorum.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR