ANLAMLI BAYRAM ZİYARETİ

ANLAMLI BAYRAM ZİYARETİ
Samsun memur-Sen İl Temsilcisi Nejdet Güneysu ve Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz hastanelerin acil servis ve Yoğun bakım ünitelerini ziyaret ederek; Sağlık çalışanlarının ve hastaların Bayramını tebrik etti

Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi Nejdet Güneysu ve Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz Araştırma Hastanesi ve Gazi Devlet Hastanesi’nin  acil servis ve Yoğun bakım ünitelerinde görevi başında olan sağlık çalışanlarını tek, tek ziyaret etti. Nejdet Güneysu “Arkadaşlar bizler bugün aile ve dostlarımızla bayramlaşıp mutlu anlar geçirirken sizler görevinizin başında hasta ve dertlilerle ilgileniyorsunuz. Başta Doktorlarımız olmak üzere bütün sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz de “Değerli arkadaşlar sizler bu gün burada tüm meslektaşlarımız adına nöbet tutuyorsunuz. Tüm sağlık çalışanları adına sizleri kutluyorum. Sağlık çalışanlarının ekonomik anlamdaki durumlarının iyileştirilmesi hususunda bu güne kadar çalıştığımız gibi bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

                

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.