ANLAM VERİLEMİYOR

ANLAM VERİLEMİYOR
Bir yandan bakanla poz verirken diğer yandan hükümetin ruhsat verdiği santrale karşı olan Sezgin Gümüş’ün yaptığına, anlam verilemiyor.

Her fırsatta MHP’li olduğunu dile getiren, Cumhur İttifakını öven ve hükümetin bakanlarıyla kamuoyunda fotoğraf paylaşan Sezgin Gümüş’ün hükümetin enerji politikaları doğrultusunda ruhsat verip desteklediği Çarşamba’daki biyokütle santrali ile ilgili olumsuz davranışlarına anlam verilemezken akıllara ‘bu ne perhiz ne lahana turşusu’ sorularını getirmekte. 

DEVLET BAHÇELİ DE DIŞLADI MI?
Her fırsatta MHP’li ve ülkücü kimliğiyle öne çıkmaya çalışan ve Cumhur İttifakının İçişleri Bakanı ile fotoğraflar çekinip kamuoyu ile paylaşan Sezgin Gümüş’ün hükümete karşı gruplarla beraber hareket etmesi Devlet Bahçeli’nin kendisini dışladığı yorumlarına neden olmakta. Hükümetin enerji politikaları doğrultusunda çevreye zarar vermediği ortada olan Çarşamba Eğercili Mahallesindeki biyokütle santraline karşı mücadele veren Sezgin Gümüşün tavrı Cumhur İttifakının tepkisine neden olmakta.

SAFINI BELİRLE
Sezgin Gümüş, Cumhur İttifakının politikalarına karşı tutunduğu tavrı nedeniyle Cumhur İttifakının tepkisini alırken hükümet aleyhinde ve Cumhur İttifakı milletvekillerine yönelik yaptığı ağır paylaşımlar nedeniyle AK Partili bazı milletvekilleri tarafından da mahkemeye verildiği bilinmekte. Sezgin Gümüş’ün yaptığı bu davranışlar nedeniyle safını belirlediği de gelen bilgiler arasında.

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU?
Çarşamba'da faaliyet gösteren biyokütle enerji santraline karşı görüşleri olan SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş'ün, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çekindiği fotoğrafı paylaşmasına anlam verilemedi. Fotoğrafı paylaşırken yaptığı yorumda Türkiye'nin kendi imkanlarıyla güçlenmesinden dem vuran Gümüş'ün, kurulduğu illere ve çevresine istihdam yaratan, Türkiye'nin enerji açığının kapatılmasında yerli, yenilenebilir ve temiz enerji üretimiyle ekonomik katkı sağlayan santrallere karşı olması kamuoyunda 'bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' yorumlarına neden oldu. Hükümetin destek verdiği enerji santrallerine karşı tutumuyla bilinirken, hükümetin İçişleri Bakanı ile fotoğraf çekinen Gümüş'ün amacının ne olduğuna anlam verilemedi.
Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.