Ankara'daki Mitinge Samsun'dan 350 Kişi Katıldı

Ankara'daki Mitinge Samsun'dan 350 Kişi Katıldı
10 Ekim Cumartesi günü Ankara'daki 'Barış Mitingi'nde meydana gelen patlamada ölü sayıları artarken dün ölen 95 vatandaştan 75'inin isimleri açıklandı.

 İsmi açıklanan vatandaşların mitinge hangi şehirlerden katıldığı ise henüz açıklanmadı. Ankara'da düzenlenen mitinge Samsun'dan yaklaşık 350 kişi katıldı.

İLK BİLGİLERDE 2 YARALI VAR

95 kişinin öldüğünün, 65'i ağır olmak kaydıyla 246 kişinin de yaralandığı terör saldırısıyla Türkiye tarihinin en büyük terör olayını yaşadı. Samsun'dan 7 otobüs ile miting alanına giden 350 kişiden alınan son bilgilere göre ESM üyelerinden Şükran Asan ve Mustafa Niyazi Bulut'un yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Öğrenilen bilgiye göre yaralılardan Şükran Asan'ın ayağında kırıkların olduğu söylenildi. Yaralılar Ankara Numune Hastanesi'nde tedavi görüyor. Mustafa Niyazi Bulut’un ise ayağına patlamadan sıçrayan bir bilye isabet ettiği, tedavinin ardından hastaneden taburcu olduğu bilgisi alındı. Eyleme katılmak için Samsun'dan Ankara'ya giden vatandaşlar arasında başka yaralı veya ölü olup olmadığı ise henüz açıklanmadı. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.