ANKARA'DA TERME RÜZGARI ESTİ

ANKARA'DA TERME RÜZGARI ESTİ
Terme Belediyesi, AK Parti "Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası" sempozyumu kapsamında Ankara'da gerçekleştirilen fuara damga vurdu.

Geçtiğimiz gün AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Ankara Ticaret Odası Congresium'da yapılan uluslararası “Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası” sempozyumu kapsamında gerçekleştirilen fuarda Terme Belediyesi rüzgarı esti.

fuar-haber-3.jpeg

EN ÇOK ZİYARET EDİLEN STANT
81 ilin İl ve İlçe belediyelerinin yöresel ürünleri tanıttıkları fuarda Terme, en çok ziyaretçi alan stantlar arasında yer alarak göz doldurdu. Belediye standında özellikle meşhur Terme Pirinci ve ilçede yeni üretilmeye başlayan siyah pirinç oldukça rağbet gördü.

fuar-haber-6.jpeg

ZİYARETÇİLERİ BİZZAT AĞIRLADI
Ziyaretçilerle bizzat ilgilenen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Samsun Büyükşehir Belediyemizle birlikte 8 ilçe olarak geldiğimiz fuarda Terme ilçesine gösterilen ilgi bizleri oldukça memnun etti. İlçemizde üretilen ve dünyaca ünlü pirincimiz ve yeni çiftçilerimiz tarafından yeni yetiştirilmeye başlayan siyah pirincimize olan ilgiyi zaten bekliyorduk. Her geçen gün büyüyen ilçemizi daha fazla tanıtmak için böyle organizasyonlara daha çok önem vereceğiz. Bizi ziyaret eden katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.Diğer il ve ilçe standlarını tek tek ziyaret eden Başkan Ali Kılıç, Terme'yi tanıtarak, başkanları ve konukları ilçeye davet etti.

fuar-haber-7.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.