Anıl Uzun'dan Yeni Bir Youtube Dizisi

Anıl Uzun'dan Yeni Bir Youtube Dizisi
Anıl Uzun, karantinada evde yemek pişirmek üzerine yeni bir Youtube serisi başlatacak. Anıl Uzun ile Karantina Yemekleri programı 7 Şubat 2021'de Youtube'da yayınlanacak.

 

 

Anıl Uzun, karantinada evde yemek pişirmek üzerine yeni bir Youtube serisi başlatacak. Anıl Uzun ile Karantina Yemekleri programı 7 Şubat 2021'de Youtube'da yayınlanacak.

 

, sağlıklı beslenme konusunda insanları bilgilendirmeyi amaçlayan profesyonel bir şef ve restoran yöneticisidir. İstanbul’dan Almanya'ya giderek şef olmuştur ve uzun yıllardır gıda sektöründe çalışmaktadır.

 

Anıl Uzun'un yemek tariflerini, fikirlerini, yemek ve sağlıklı beslenme konusundaki düşüncelerini paylaştığı bir Youtube kanalı bulunmaktadır.

 

, karantina sırasında evinde çekilecek yepyeni bir Youtube serisine başlayacak. Anıl Uzun ile Karantina Yemekleri, siz evlerinizde COVID'den korunurken size sağlıklı tarifler sunacak. Anıl Uzun, bu seride, kendi yarattığı yepyeni tarifleri tanıtacak.

 

Anıl Uzun’un tarifleri basit, uygun fiyatlı malzemelerle yapılırken bol bol lezzet sunacak. Depresyon atıştırmalıklarını nasıl sağlıklı hale getirebiliriz, aşırı yemenin önüne geçmenin yollarını anlatacak ve karantinanın yaşamlarımızı ve yeme alışkanlıklarımızı nasıl etkilediğinden bahsedecek. Her markette bulabileceğimiz malzemelerle lezzetli yemekler yaratacak. Serinin ana fikri basit; uygun fiyatlı ve sağlıklı yemekler olacak.

 

ile Karantina Yemekleri, karantina sırasında günlük rutinimize bir renk katacak. İnsanları bilinen malzemelerle sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmeye teşvik edecek.

 

Anıl Uzun seride her hafta 3 yeni tarif paylaşacak. Her video yeni bir tarif tanıtacak. Evde yemek yapmayı keyifli hale getirirken, karantinanın sıkıcılığını da yıkmayı hedefleyecek.

 

Anıl Uzun, “Herkes evde yemek pişirirken yeni seri başlatmaktan gerçekten heyecan duyuyorum. İnsanlara örnek olmayı, tanıdık malzemelerle sağlıklı ve lezzetli yemekler yaratmaları için ilham vermeyi planlıyorum.

 

Anıl Uzun YouTube Kanalı’ndaki yeni seri 7 Şubat 2021’de yayınlanmaya başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.