ANIL ,’RAKİBİMİZİN KARŞISINDA İYİ MÜCADELE ETTİK’

ANIL ,’RAKİBİMİZİN KARŞISINDA İYİ MÜCADELE ETTİK’
Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup mücadele eden Havza Belelediyespor’un Teknik Sorumlusu Orhan Anıl,”Rakibimizin karşısında iyi mücadele ettik ve çok arzu ettiğimiz üç puanı alamadık”dedi.

‘ÇOK NET GOL POZİSYONLARI BULUK’
Yeni sezonun ikinci haftasında Yeni Amasyaspor karşısında ortaya koyduğumuz iyi bir oyunun sonucunda  istenile sonuca ulaşamadıklarını belirten  Havza Belelediyespor’un Teknik  Sorumlusu Orhan Anıl ,”Karşılaşmaya iyi başlayan taraf bizdik  ve  bu arada rakibimizin 1-0 öne geçtiği dakikalarda itibaren çok net gol pozisyonları buluk ve değerlendiremedik. İkinci yarıda atiğimiz gol ile durumu 1-1 yaptık Bizlere 90 dakika boyunca hiç durmadan desteğini veren taraftarlarımızın yanı sıra sahada iyi mücadele futbolcularıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Yeni Amasyaspor maçının geride kaldığını hatırlatan kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu  Orhan Anıl ,”Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Sinopspor maçına bakıyoruz ve hazırlıklarımıza Salı gününden itibaren tesislerimizde başlayacağız. Bu maç bizim için çok önemli tüm hazırlıklarımızı üç puan üzerine yapacağız. Futbolcularıma güveniyorum. Taraftarlarımızı Sinopspor maçında yanımızda görmek istiyorum.  Rakibimizin karşısında alacağımız üç puanı birlikte baylaşacağız” dedi. 
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.