Anayasayı değiştireceğiz

Anayasayı değiştireceğiz
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, partisinin Mahalle Başkanları Eğitim Toplantısı'nda konuştu.

Başkan Göksel, "7 Haziran Genel Seçimlerinde de milletimizden alacağımız destek ile Anayasayı değiştirecek sayıda milletvekilini Büyük Millet Meclisine göndereceğiz. Ve bu takdirde ülkemizin ve milletimizin geleceğine ışık tutacak olan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğiz." dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından eski Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen, Mahalle Başkanları Eğitim Toplantısı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Sözlerime başlamadan önce 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma haftası münasebetiyle Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bildiğiniz gibi Çanakkale zaferinin 100. Yılını kutlamaktayız.  Çanakkale savaşı birlik ve beraberliğin; milli şuurun; tek yürek; tek yumruk olabilmenin; vatanı savunmak için ölüme koşan atlarımızın kahramanlık destanıdır. Bu destanı şanlı tarihimize altın harflerle yazan tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Teşkilatımızın en önemli birimlerinden birisi olan mahalle yönetimleri seçmenlerle ve halkımızla iç içe olan ve bizzat sahada bulunan teşkilat kademelerimizden birisidir. Değerli mahalle başkanlarım sizler partimizin mahallelerdeki gözü kulağı olacak ve oradaki talepleri üst kademeleri ileteceksiniz.   Yine ülkemizde, ilimizde ve mahallenizde yapılan ve yapılacak yatırımları öğrenerek bunları mahallenizde seçmenlerinize anlatacaksınız.
Bir mahalle başkanının hükümetimizin ve belediyemizin tüm çalışmaları hakkında bilgi sahibi olması onu siyaset yaparken çok rahatlatacaktır.  Buda kendisine saygınlık getirecektir.
Bizim başkanlarımız mahallelerinde saygın, sevilen ve sayılan kişilerdir ve böylede olmalıdır.                               
Her haliyle iktidar partisini temsil ettiğini çevresine göstermelidir.
7 Haziran seçimlerine giderken yaptığımız bu toplantılar bizim için çok önemlidir.
Tüm teşkilat mensuplarımıza sorumluluklarını ve görevlerini hatırlatmak için bu toplantıları gerçekleştiriyoruz.
Geçen hafta sandık yönetim kurulu toplantılarımızı yaptık.  Bu hafta mahalle başkanları eğitim toplantısı yapıyoruz.
Haftaya da Ankara da ilçe başkanları toplantısını yapacağız. 
Evet biz teşkilatlar olarak işi sıkı tutacağız ki seçimlerde başarılı olalım.
İnşallah bu seçimlerde de milletimizden alacağımız destek ile Anayasayı değiştirecek sayıda milletvekilini Büyük Millet Meclisine göndereceğiz.
Ve bu takdirde ülkemizin ve milletimizin geleceğine ışık tutacak olan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğiz. 
Yapılacak yeni anayasa ile Türkiye’nin geleceği daha aydınlık olacaktır.
Burada en önemli görev mahalle başkanlarımıza düşmektedir.
Bu anlamda mahalle başkanlarımız mahallesindeki seçmenlere AK Parti siyasetini doğru anlatmalıdır.            
Bununda üstesinden geleceğinizden hiçbir şüphemiz yoktur.
Sözlerime son verirken toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve çalışmanızda başarılar diliyorum." dedi.


İl Başkanı Göksel'in ardından Samsun Milletvekili Tülay Bakır bir selamlama konuşması yaptı. Daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ülke gündemi ile alakalı konuşmasını gerçekleştirdi. Bakan Kılıç'ın konuşmasının ardından Mahalle Başkanları Eğitim toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum