Anahtar Teslim Tiny House

Anahtar Teslim Tiny House
Anahtar teslim tiny house evler istediğiniz tüm özellikleri kurulmuş olarak ve ömür boyu sorunsuz kullanılmak üzere müşterilerimize teslim edilir. İstenen modelin özelliklerine göre teslimat süresi 30 – 60 gün arasında değişmektedir.


Anahtar teslim tiny house evler istediğiniz tüm özellikleri kurulmuş olarak ve ömür boyu sorunsuz kullanılmak üzere müşterilerimize teslim edilir. İstenen modelin özelliklerine göre teslimat süresi 30 – 60 gün arasında değişmektedir. Tekerlekli evler dilediğiniz her bölgede keyifle yaşanabilecek küçük ev modelleridir. Tasarımıyla bir evde olması gereken her türlü teknoloji ve araç gereçler şık evlerimizde sizleri beklemektedir. 20 – 50 metrekarelerde değişebilen konforlu bir yaşam alanıdır. Taşınabilir evler yeterli kapasitesi olan araçlarla veya karavan gibi seçeneklerle kolayca taşınabilir. Tiny house modelleri sıradan karavan evlerden çok daha konforlu ve gelişmiştir.

Anahtar Teslim Tiny House Yapımı
Anahtar teslim tiny house evler firmamızın mimar ve mühendisleri tarafından en konforlu donanımlarla üretilmektedir. Tiny house son yıllarda dünyada popülerlik kazanan bir “küçük ev” konseptidir. Maliyeti büyük beton evlere göre çok daha düşüktür. İçerisindeki yaşam da bir o kadar masrafsız ve keyiflidir. Doğa dostu ve dayanıklı malzemelerle üretilen tekerlekli evler veya sabit evler, istenilen yerlerde bir ömür sorunsuz olarak kullanılabilir. Günümüzde tatil yerlerinde daha çok şık tiny house modelleri kullanıma sunulmaktadır. Karavan ve römorklu taşınır evler doğal malzemelerden üretilir, çevrede tahribat oluşturmaz. Güneş panelleri gibi donanımlarıyla elektrik ihtiyacı karşılanabilir. Masrafsız ev olarak da bilinen tiny house sizi büyük evlerin maliyetinden kurtarır, doğanın kalbinde bir yaşam sürme fırsatı sunar.

Anahtar Teslim Tiny House Fiyatları
Tiny house fiyatları içerisinde yer alacak teknik donanıma, iç dekorasyona, araçlı veya araçsız oluşuna ve boyutlarına göre farklılık gösterebilir. Firmamız karavan ve römorklu taşınır evler doğal malzemelerden üretilir, çevrede tahribat oluşturmaz. Güneş panelleri gibi donanımlarıyla elektrik ihtiyacı karşılanabilir. Masrafsız ev olarak da bilinen tiny house sizi büyük evlerin maliyetinden kurtarır, doğanın kalbinde bir yaşam sürme fırsatı sunar. Hayalini kurduğunuz evleri mimar ve mühendislerle görüşerek ortalama bir maliyet hesabı çıkartabilirsiniz. Anahtar teslim tiny house evler şık ve konforlu yaşam alanları için en iyi çözümdür. Detaylı bilgi için bize ulaşın.

Kaynak: https://peratinyhouse.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.