"ANADOLU’NUN TÜM KADINLARINA SELAM OLSUN"

"ANADOLU’NUN TÜM KADINLARINA SELAM OLSUN"
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik Kadınlar Buluşması programında konuştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Anakent Sosyal Tesislerde düzenlenen “Canik Kadınlar Buluşması’ kahvaltı programında AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Raba Baykeser, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, teşkilat mensupları ve kadınlar bir araya geldi.

indir-(3)-002.png indir-(1)-003.png

Cennetin ayakları altına serildiği tüm annelerin ellerinden öpüyorum
Programda konuşan İbrahim Sandıkçı, “ Bizim annelerimiz, kadınlarımız dünyanın en fedakar kadınlarıdır. Yeri gelir Erzurumda Fatma olur, Balkanlardan Kafkaslara kadar cephe cephe dolaşır, yeri gelir Şerife Bacı olur. Yeri gelir 15 Temmuz’da hain darbecilerin karşısında yiğitce dikilerek şehadete ulaşır” dedi.

indir-(4).png indir-(2)-002.png

Kadınlar merhametin, sevginin, hoşgörünün ve özverinin timsalidir
Bu toprakları bize vatan kılan Anadolu’nun tüm kadınlarına selam olsun diyerek, kadınların bizatihi varlığıyla takdiri ve saygıyı hak ettiğini belirten Sandıkçı, “Annelik gibi kutsal bir görevin yanında yaşamın her türlü zorluğunu omuzlarında taşıyan varlıktır kadın.  Bu sebeple kadınlarımızın gelişiminin önündeki bütün engeller kaldırılmalı, ailesine, yaşadığı çevreye ve ülkemize faydalı bir birey olmasının önü açılmalıdır. AK Parti iktidarı döneminde kadınlarımızın eğitim, iş hayatı ve sosyal alana daha çok katılım, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve siyaset alanında daha çok temsili için önemli adımlar atılmıştır. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tekrar kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum