ANADOLU YILDIZLAR LİGİ HENTBOL ÇEYREK FİNALİ BAŞLADI

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ HENTBOL ÇEYREK FİNALİ BAŞLADI
Spor Genel Müdürlüğü 2014-2015 Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Finali, bugün Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu' nda başladı.

27 Şubat - 01 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalar öncesi 24 ilin katılımıyla seramoni yapıldı. Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakaları 1 Mart 2015 Pazar günü sona erecek.

"ANTRENÖRLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM"
Türkiye Hentbol Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Ziya Aydın, "Samsun' un ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakaları 24 ilin katılımıyla dün başlamış bulunmakta. Sporcularımız güçlü rakipleri karşısında gruplarından çıkarak 27 Şubat - 01 Mart  2015 tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Finali müsabakalarında illlerini temsil etmeye hak kazanmışlardır. Ben Türkiye Hentbol Federasyonu Samsun İl Temsilcisi olarak başta burada bulunan tüm takımlara ve sporcularımızın bu seviyelere gelmelerinde en büyük pay sahibi olan antrenörlerini tebrik ediyorum ve yarı final yolunda hepinize başarılar diliyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.