Anadolu Ateşi Çeşme'de

Anadolu Ateşi Çeşme'de
ANADOLU Ateşi Dans Topluluğu, dünya turu kapsamında, 15'inci yılını kutlamak için 8 Ağustos'ta İzmir'in Çeşme İlçesi'ne gelecek.

Bu yıl dünya turunda Rusya, Amerika, Çin ve Aspendos'tan sonra Kuşadası'nda unutulmaz gösteriler sunan Anadolu Ateşi 15. yıl özel gösterisiyle Çeşme'yi yakacak. Bugüne kadar 80 ülke ve 244 şehirde 3 binden fazla canlı performans sergileyen Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, her gösterisinde Türk kültür öğelerini sevenleri ile paylaşıyor. Dünyanın sayılı dans toplulukları arasına girmeyi başarmış Anadolu Ateşi Dans Topluluğu 20 milyondan fazla kişiye Anadolu tarih ve kültürünü dans ile anlattı.

8 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00'de başlayacak olan gösteri Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda sergilenecek. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecek olan etkinlik, Türkiye'nin kültür ve sanat yüzü olacak. Bilet satışının Biletix ve Çeşme Açıkhava Tiyatrosu gişesinin yanı sıra Biletix'in bilet satış noktalarından yapılacağını belirten yetkililer 15. yıl özel gösterisine herkesi davet etti. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.