AMERICAN LIFE SAMSUN AİLESİ ŞENLİKTE BULUŞTU

AMERICAN LIFE SAMSUN AİLESİ ŞENLİKTE BULUŞTU
Yükseliş Okulları bahçesinde düzenlenen etkinlikte veliler ve American Life Samsun ailesi bir araya geldi. Life Genel Müdürü Sedat Uygun,”Bu güzel günde birlikte olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum”dedi.

Okul bahçesinde düzenlenen şenlikte öğrencilere sertifikaları verildi.Ardından tamamı İngilizce gerçekleştirilen tiyatrolar ,cup game song çeşitli şarkılar  programda yer aldı.

'ÇOK BÜYÜK AVANTAJLARI OLACAKTIR' 
Velilere hitaben bir konuşma yapan American Life Genel Müdürü Sedat Uygun,”Ülkemiz, ekonomik, sosyal, kültürel vb pek çok alanda batı dünyasıyla irtibat halinde olmasına rağmen İngilizce eğitimi konusunda dünyanın en başarısız ülkeleri arasındadır.Gençlerimiz neredeyse sıfıra yakın derecede İngilizce bilgisiyle okullardan mezun olmaktadırlar. Özellikle de özel okullara gitme imkanı bulamayan çocukların bu konudaki ihtiyacı çok daha azdır. İngilizce eğitimini üniversite çağından önce başarılı bir şekilde tamamlamış gençlere çok büyük avantajları olacaktır. Bu sebeple, erken yaşta İngilizce öğrenmeye karşı talep her geçen gün artmaktadır.AmericanLife Sosyal etkinliklerle İngilizceyi sevdirir ’’diye konuştu

'ÇOKLU ZEKA YAKLAŞIMINI BENİMSETİR'
Öğrenciler dil becerileri ve yaşlarına göre gruplandırılır. 7-17 yaş arası çocuklar ve gençler için geliştirilmiş özel Teenglish Programı kullandıklarını belirten Uygun,’’Teenglish programına katılıp tamamlayan çocuklar İngilizce konuşur, farklı kültürleri tanır ve hoşgörü sahibi olur, iletişim becerileri yüksek bireyler olur, danışmanlığını İngiliz, Amerikalı, Kanadalı birçok dil eğitim uzmanının yaptığı bir programın parçası olur, yaz tatillerini yurtdışında bir dil okulu ya da kamp programında geçirebilir.Teenglish ‘’Çoklu Zeka’’ yaklaşımını benimseyerek, çocukların farklı zeka türlerine sahip olmasını bir zenginlik olarak görüp, bütün eğitim modelini bu yaklaşıma göre şekillendirmiştir’’diye ifade etti.

Programın sonunda okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler günün anısına toplu halde fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.  
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.