BİR ÇİÇEK AÇMA İLE BAHAR GELMEZ

19 Mayıs Stadyumu'nunda TFF 1.Lig'de ilk maçımız olan Ümraniyespor karşısına çıktık. Ümraniyespor sahaya iki önliberolu oyunu kendi sahasında kabul eden defansif bir oyun anlayışını benimseyen kadro ile çıktı. Seyirci baskısının  hiç olmadığı halde bir takımın neden  bu kadar kendi sahasına kapatır.

Birinci neden asaletli armamız ve Yılport Samsunspor takımının büyüklüğü, ikinci etken bir buçuk seneden beri birlikte oynayan oturmuş kadro 3. etken son  yapılan iki transferlerle birlikte kaliteli yabancı futbolcularımızın olması  ve Ertuğrul Sağlam faktörünü yazabiliriz.

Maça gelirsek ilk yarı itibari ile oyunu tamamen kendi sahasında oynanmasına izin veren  Ümraniyespor izledik bu  kapanan   takımın  kilidini bir türlü açama'mıza rağmen yinede 3 tane gol pozisyonu bulduk. 

Kalede Nurullah Sağlam sağ bek Erhanın Kartalın  iyi oyunu  ön libora Muhsinin Yıldırımın güzel oyunu Kevin  Bolinin kritik yerdeki müdahaleleri  Gökhan Alsanın kendinden beklenen iyi performansı  arada Freddy Plumainin oyunu hareketlendirmelerine Burak Çalığın müthiş oyunu eklendi ve  her hali ile klas bir golcü olduğunu gösteren Tomanenin performansı ilk yarıda gol atmamıza yetmedi.

İkinci yarıya oyuncu değiştirmesi beklenen Ertuğrul hocanın aynı kadroda ısrar etmesi ilk yarıdaki futbol IŞIĞINI  görmesidir ve akabinde yukarıdaki saydığım oyunculara artık bu oyunda bende varım diyen sol bek  Kerem Can Akyüz'ün güzel oyununa müthiş Asist'ti eklenmesi kilidi açmamıza yetti.İkinci yarıya iyi başlayan  Yılport Samsunspor sonradan oyuna giren eski oyuncularımızın iyi performanslarıda eklenince oturmuş kadronun faydalarını   2 ve 3 . golleri atarak gördük.

Arada oyunu hareketlendiren Fredi Plumaini görünce Edvin Gyasiyi merak etmeye başladım Yalçın kılıç iyi futbolcu fakat geçen sezon büyük Umutlarla aldığımız  Recep Burak Yılmaz kiralık verdik Bolinin yanına Veli Çetin yakışır, BOLİ ,VELİ MÜTHİŞ İKİLİ OLUR..

Sevgili Okurlarım Futbolda bu terimleri sevmiyorum top ayağına yakışıyor veya Kumaşı iyi Kardeşim ne Manken nede Tekstilci seçmiyoruz , Kardeşim bu futbol ben İcraata bakarım icraat varmı sahada verimi varmı...

Ayrıca Perşembe günleri yaptığım proğramda hem galibiyeti hemde skoru bilmek bana  mutluluk verdi . Bandırma maçının çok zor geçeceğine düşünüyorum. Kafamda  bazı  Soru işaretleri  var bunlar ilerleyen haftalarda İNŞALLAH Oyunumuza etki etmez...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR