AMAN GEÇ KALMAYIN!

AMAN GEÇ KALMAYIN!
Kuyumcular Odası'ndan Sevgililer Günü Uyarısı:"SON GÜNE BIRAKMAYIN!"

14 Şubat Sevgililer Günü'ne kadar altın fiyatlarında düşüş yaşanmayacağını düşünen Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, "14 Şubat'a kadar altın fiyatlarında düşüşün aksine yükseliş olacağını tahmin ediyoruz. Altın alacak vatandaşlar alışverişlerini son güne bırakmasın" dedi.

ALTIN YÜKSELİŞTE

Altın fiyatlarında yüksek oranda artış olduğunu belirten Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman, "Son günlerde dünya ekonomisinde görülen dengesizlik altın fiyatlarını da etkiliyor. Her ne kadar Türk Lirası değer kazanıp döviz kurlarında düşüş olsa da altının ONS fiyatı, uluslararası arenadaki siyasi olumsuzluktan dolayı yükseliyor. Altın fiyatlarında ciddi bir yükseliş söz konusu. Fiyatlar son altı ayın en yüksek seviyelerinde seyrediyor" dedi.

SON 6 AYIN EN YÜKSEK FİYATI

Şuanda gram altının fiyatının 108 TL olduğunu hatırlatan ve bu fiyatın son 6 ayın en yüksek fiyatı olduğunu vurgulayan Özman, "14 Şubat'a çok az bir zaman kaldı. Bu süre zarfında altın fiyatlarının düşeceğini tahmin etmiyoruz. Hatta düşmenin aksine Ortadoğu'daki olumsuzlukların artması durumunda her ne kadar döviz kurları düşse bile altın borsasının yüksek olmasından dolayı daha yüksek fiyatlarla karşılaşılabilir. Bu da 14 Şubat'ta sevgili veya eşlerine almayı düşündükleri kuyum ürünlerini bugünkünden daha yüksek fiyata alınabilir. Bunun için hediye olarak altın alacak vatandaşlarımıza tavsiyem 14 Şubat'ın son gününü beklemeden, bu günlerde altın almaları ve daha yüksek bedeller ödememeleridir" şeklinde ifadelerde bulundu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.