Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Aman beyler dikkat!

Merhabalar, geçen hafta sonu Canik Kongre ve Kültür Merkezi'nde Samsunsporumuz'un  Olağan Genel Kurulu yapıldı. Sn. İ. Erkurt Tutu başkanlığındaki mevcut yönetim kurulundan ayrılan iki yönetici ve onların yerine listeye dahil olan  iki kongre üyesininde katılımı ile gerçekleşen kongrede,  salonda bulunan  kongre üyelerinden güven oyu alan yönetimimiz, yoluna devam kararı aldı. Ne diyelim? Hayırlı uğurlu ve sonu şampiyonluk olsun. Allah onları utandırmasın, mahcup etmesin.
Şimdi gelelim bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Adanaspor maçına. Son haftalarda almış olduğu başarısız sonuçlardan dolayı neredeyse Bank Asya 1. Ligi'nde küme düşme potasına yaklaşan Adanaspor takımı deplasmanda oynadığı ve son dakikada yediği penaltı golüyle Tavşanlı Linyit'e 2-1  yenilince iyiden iyiye küme düşme korkusunu ensesinde hissetmesinden dolayı hocaları Osman Özdemir de bugün görevinden istifa etmiş olup yaralı Toros Kaplanları'nın önünü açmış bulunuyor. Kısacası bu tür istifalardan sonra takımlarda yeni gelen hoca ile taze bir kuvvete ve konsantreye sahip olunca da sonuçlar neredeyse hep bu takımların lehine. Yani büyük bir aksilik olmazsa galibiyetleriyle sonuçlanıyor. İşte bu yüzden çok ama çok dikkatli olmamız gerektiğinin kanaatindeyim.
Ben buradan hocamız Sn. Hüseyin Kalpar'a bir kez daha seslenmek istiyorum: "Sevgili Hocam! Biliyorum, sizde belki bu gerçeklerin farkındasınızdır. Yine de size Adanaspor'un gerçeklerini anlatmak istedim. Lütfen bu yazdıklarımı dikkate alın ki sonumuz hüsran olmasın. Çünkü orada Toros Dağları'nı puan yada puanlarla geçersek, işte ondan sonra sahamızda oynayacağımız Tavşanlı ve Giresun maçlarını da kazanırsak, o zaman Allah'ın izniyle 'ŞAMPİ' diyebilir 'YON'u da diğer maçlarımıza saklarız. Aksi takdirde alacağımız kötü bir neticede aklımdan bile geçirmek istemiyor ve yazarken bile dilimi ısırıyorum ve bir yandan da 4 tane 37, 2 tane 36, 1 tane 35, 1 tane de 34 puanı olan sıralamadaki takımların altında kalırsak o zaman ne yapacağımızı şaşırır  takım ve taraftarlar içinde karamsar bir hava oluşur, 'Allah korusun' işte o zaman herşey berbat olur, Sn.Kalpar."
Son bir uyarı da 24 kişilik Samsunsporlu futbolcu kardeşlerimize: "Arkadaşlar, sizlerin ne kadar ahlaklı ve karakterli oyuncular olduğunuzu, şampiyonluğu da en az bizler kadar istediğinizi çok iyi biliyoruz. Beyler, sizler her zamanki gibi şampiyonluğu rakiplerinizden daha çok isterseniz inanın önünüzde hiç kimse duramaz ve sezon sonunda bu büyük Samsunspor camiasına ve sizleri içeride dışarıda yalnız bırakmayan büyük taraftara şampiyonluk yaşatırsanız, onlar da sizi Çiftlik Caddesi'nde meşaleler yakarak, kutlamalar yaparak omuzlarında taşır, Süper Lig'de de daima yanınızda olurlar."
NOT: "Samsunumuz'a ve Canik ilçemize bu kadar mükemmel, insanın ruhunu okşayan ve aynı zamanda gözlerini kamaştıran, insanlara anlatarak değil içine girip yaşanacak bir Kongre ve Kültür Merkezi'ni kazandıran Canik Belediye Başkanı Sn. Osman Genç'i de kutlar teşekkürlerimi sunarım."

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR