AMACI NE?

AMACI NE?
 Eski Samsun Valisi İbrahim Şahin’in Avukatı Adem Güney’in;AMACI MAHKEMEYİ ETKİLEMEK Mİ?

               Eski Samsun Valisi İbrahim Şahin’in Avukatı Adem Güney’in;

                              AMACI MAHKEMEYİ ETKİLEMEK Mİ?

     ByLock kullandığı iddia edilen ve FETÖCÜ olduğu gerekçesiyle görevden alınan eski Samsun Valisi İbrahim Şahin’in avukatlığını yapan Adem Güneyi’in 08/08/2017 tarihinde mahkemeye sunduğu tazminat dilekçesine İbrahim Şahin’in “Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı” olduğunu yazmış olması akıllara durgunluk verecek boyutta bir hata. Adem Güneyin bu hatayı bilerek, mahkemeyi etkilemek amacıyla mı yaptığı, yoksa işini yaparken bu kadar gayriciddi mi davrandığı da anlaşılmış değil.

                                                        ON YIL ÖNCEKİ GÖREVİ

    Eski Samsun Valisi İbrahim Şahin’in AK Parti’nin iktidar olmasının ardından Binali Yıldırım’a olan yakınlığı nedeniyle Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı olduğu, daha sonra TRT Genel Müdürlüğü görevinde bulunduğu, ardından da Samsun Valiliği yaptığı esnada son çıkan Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği’ne atandığı bilinmesine rağmen Adem Güney’in 08/08/2017 tarihinde Adnan Bahadır’ın Tarihi AmisosKenti hikâyeleri ile ilgili yazdığı köşe yazısına İbrahim Şahin’in avukatı olarak açtığı davada İbrahim Şahin’in mesleğini Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı olarak yazması akıllara durgunluk verdi.

 

 

                                                             GÜLÜNÇ DİLEKÇE

 

       Adem Güney’in Adnan Bahadır’ın yazdığı Tarihi Amisos Kenti’nde yaşanan hikâyeler zincirinden birisinde “Sebatayist Rai” ifadesinin  Farsça’da “memleketi yöneten  adam” anlamına geldiğini ifade etmesi de gülünç bir durum olarak nitelendirildi. Zira “Sebatayist Rai” veya “Rai” ifadesi Farsça’da kullanılan bir ifade olmayıp Arapça bir ifade olduğu konunun uzmanları tarafından da bilinmektedir. Adem Güneyin Adnan Bahadır’ın yazdığı her köşe yaz.ısından anlam çıkarmaya çalışıp tazminat davası açması da kamuoyu tarafından komedi olarak nitelendirilmekte.

 

                                                     KENDİSİ İLE KARIŞTIRMASIN

 

   Konuyla ilgili görüşlerine müracaat ettiğimiz gazetemiz imtiyaz sahibi ve Başyazarı Adnan Bahadır, Adem Güney’in kurduğu basit bir internet sitesinde her gün kendi adını vermek suretiyle hakaretler yağdırdığı için Adnan Bahadırı da kendisi gibi zannetmekte şeklinde fikrini beyan etti. Oysaki o yazılara bakıldığında Tarihi Amisos Kenti hikâyeleri oldukları açıkça ortada, ayrıca yazıların ilk paragraflarında olay kahramanlarının tamamen “hayali kahramanlar” olduğu da vurgulanmakta. Bu kahramanları, Adem Güney’in, neden ve nasıl şimdiki insanlara benzettiği de ayrıca merak konusu ifadelerini kullandı.

      E

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.