ALTYAPI ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALMADI

ALTYAPI ÇAĞRISINA KAYITSIZ KALMADI
CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, "Samsunsporumuzun altyapısı için yapılacak yatırım, bu şanlı armanın daha büyük hedeflere ulaşmasını sağlayacaktır" dedi.

Samsunspor'da yılan hikayesine dönen altyapı tesisi konusunda halen somut adımlar atılmazken, bu duruma bir tepki de CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'ndan geldi. Hancıoğlu, "Samsun'da, spora yapılacak her yatırım, geleceğimiz için yapılmış bir yatırım olacaktır. Samsunspor'umzun altyapısı için yapılacak yatırım ise bu şanlı armanın daha büyük hedeflere ulaşmasını sağlayacaktır. Samsunlunun sesine kulak verilsin" diyerek twitter üzerinden "SamsunsporAltyapısıBatıparktaOlsun" çağrısına destek oldu.

neslihan-2.jpg

KÖKLÜ BİR KÜLTÜRDÜR
Samsunspor forma ve atkısıyla bir fotoğrafını da paylaşan CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, "Samsunspor; arması Atatürk'le bezenmiş, tribünü bütün şehirle kenetlenmiş, köklü bir kültürün ta kendisidir! Samsunumuzun en büyük ortak değeri haline gelmiş bu kadim kulübümüz, modern bir altyapı tesisine bir an önce kavuşturulmalıdır. Yetki ve sorumluluk sahibi herkes, Samsun halkının arzusunu da dikkate alarak, bu konuda üzerine düşen görevi bir an önce yerine getirmek zorunda!" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.