ALTIPARMAK'TAN YELEK'E VETO !

ALTIPARMAK'TAN YELEK'E VETO !
Samsunspor Yönetimin görüşme halinde olduğu ve takımın başına gelmesine kesin gözü ile bakılan Mehmet Altıparmak'ın Kırmızı beyazlı Kulübün başına kendi Teknik heyeti ile geleceği ve yardımcı antrenör olarak Kenan Yelek'i istemediği belirtildi.


KENDİ EKİBİ İLE GELECEK 
Kırmızı beyazlılar'da takımın başına yeni gelecek Teknik direktörün ismi her geçen gün netleşirken Samsunspor Yönetimin görüşme halinde olduğu Mehmet Altıparmak'ın Yardımcı antrenör Kenan Yelek konusunda kararı gündeme bomba gibi düştü. Samsunspor Başkanı Erkut Tutu'nun tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Altıparmak ile yaptığı görüşmeler esnasında başarılı Teknik adamın kendi ekibi ile geleceği ve yardımcı antrenör olarak ise Kenan Yelek'i istemediği belirtildi. 

ÖZET VE KARUKIR KABUL ETMİŞTİ 
Hatırlıyacağınız üzere Samsunspor'un Teknik direktörlük görevine getirilen Ümit Özat ve Engin Korukır ile yapılan görüşmelerde Yönetimin tek şart olarak Kenan Yelek'in kendilerine yardımcı antrenör olarak görev alması yönündeydi. Özellikle Ümit Özat'ın istifası sonrası bir çok Teknik direktör ile görüşen ancak Kenan Yelek faktörü nedeniyle bir çok çalıştırıcının kendi Teknik heyeti ile Samsunspro'un başına gelmek istemesi sornası Kırmızı beyazlı Yönetim çıkmaza girmiş ve bu teklifi kabul eden Engin Korukır ile anlaşma sağlamıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum