ALTIPARMAK TAKIMDAN MEMNUN KALDI

ALTIPARMAK TAKIMDAN MEMNUN KALDI
Yılport Samsunspor'un Kayserispor'u 1-0 mağlup ettiği maçta teknik direktör Mehmet Altıparmak oyuncuları ile yakından ilgilendi. Altıparmak, futbolcularının performansından memnun kaldı.

Yeni sezon çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçında Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile karşılaşan Yılport Samsunspor, mücadeleyi tecrübeli futbolcu Yasin Öztekin'in golü ile 1-0 kazandı. Yeni transferlerin performansını görmek adına büyük önem arz eden maçta, futbolcuları ile takından ilgilenen Mehmet Altıparmak, kenardan oyuncularına taktik verdi. Teknik heyetiyle birlikte performansları not alan deneyimli teknik adam, kırmızı-beyazlı futbolcular ile yakından ilgilendi.

ilk-3-001.jpg

"SAHADA GÜZEL İŞLER YAPTIK"
Mücadeleyi de değerlendiren Altıparmak, "Bizim için hem oyuncuların performansını görmek hem de takım olarak ne durumda olduğumuzu görmek adına iyi bir maç oynadık. Önümüzde bir aya yakın bir süre var. Maçta sahada güzel işler yaptık. Maçı kazanmak çok önemli değildi zira hazırlık maçı ama yine de galip gelmek güzel bir başlangıç oldu. Oyuncularımızın performansı bizi mutlu etti" dedi.

ilk-2-001.jpg

 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum