Altınordu'nun öğrencileri uzay kampına girdi

Altınordu'nun öğrencileri uzay kampına girdi
Altınordu Futbol Meslek Okulu ve Altınordu Futbol Eğitim Kurumu'nda gerçek profesyonel futbolcu eğitimi gören çocukları, hayata da hazırlamak amacıyla her hafta kültürel-tarihi-sosyal etkinlikler düzenliyor.

Altınordu eğitimcileri bu sefer de öğrencilerini Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş'deki (ESBAŞ) uzay kampına götürdü.

Altınordu Futbol Meslek Okulu (U18, U17, U16, U15) ve Futbol Eğitim Kurumu'nda (U14, U13, U12, U11) gerçek profesyonel futbolcu eğitim gören çocukları, hayata da hazırlamak amacıyla her hafta kültürel-tarihi-sosyal etkinlikler düzenleyen Altınordu'nun bu seferki durağı ESBAŞ'taki Uzay Kampı oldu.

Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) öğrencileri, kamp ziyaretinde uzayda yaşamın sırlarını öğrenirken, astronotların beslenme, barınma ve tarımsal faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar. Uzay mekiğinin fırlatma aşamalarını inceleyen çocuklar, simülasyonlar üzerinde uzay yaşamını en ince ayrıntılarına kadar gördüler.

Yanıcı hidrojen gazı ve yakıcı oksijen gazı ile ilgili deneylere de katılan öğrencilere antrenörler Melih Altuğ Sapmaz, Hakan Kayalar, Nehir Aydemir, Cemal Bülbül, Can Durak, Murat Gönen ile Sosyal Etkinlikler Yöneticisi Elif Can eşlik ettiler.

ŞANLIURFA İLE ÖZEL MAÇ

Bu arada PTT 1. Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Altınordu, devre arasındaki ilk özel maçını Şanlıurfaspor ile oynayacak. Müsabaka yarın saat 17.30'da başlayacak.

Kırmızı lacivertli ekip, cumartesi günkü son idmanın ardından İzmir'e dönüp, 20 Ocak Salı günü saat 20.30'da Fenerbahçe ile İzmir Atatürk Stadı'nda yapacağı Türkiye Kupası erteleme maçı hazırlıklarına başlayacak. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.