ALTIN: "ŞANLIURFASPOR MAÇINA KİLİTLENDİK"

ALTIN: "ŞANLIURFASPOR MAÇINA KİLİTLENDİK"
Gazetemize özel açıklamalarlada bulunana Kırmızı Beyazlı Teknik Direktör Erhan Altın, "Ligde kolay bir maç yok bütün maçlar zor.

Şanlıurfaspor karşılaşmasında galip gelmek için çalışmalarımız bu doğrultuda sürdürüyoruz" dedi.


"ARAYI İYİ DEĞERLENDİRDİK"
Şanlıurfaspor karşılaşmasının önemini vurgulayan Kırmızı Beyazlı Teknik Direktör Erhan Altın, "Şanlıurfaspor iyi bir takım. Sezon başından beri iyi bir takım kurdular ve devre arasında kadrosuna takviye yaptılar. İki takım çok zevkli bir müsabaka olacak. Biz bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirmeyi başarırsak 3 puanı kazanan taraf oluruz diye ümit ediyorum. Takım ve camia olarak Şanlıurfaspor karşılaşmasına kilitlendik. Lige verilen arayı iyi değerlendirip futbolcularımızla hem motivasyon hem de taktiksel anlamla da çalışmalarımız sürdürdük" dedi.  

"TELAFİSİ OLMAYAN HAFTALARA GİRDİK"
Telafisi olmayan haftalara girildiği belirten başarılı Teknik Direktör Erhan Altın, "Bizim için her hafta çok önemli. Süper Lig çemberi daralıyor. Her hafta oynayacağımız karşılaşmaların çok önemli olduğunun farkındayız.  Karşıyakaspor maçını kazanmasaydık bu maçın önemi belki de azalacaktı. Şanlıurfaspor karşılaşmasından da puan yada puanlarla dönememiz lazım ki diğer hafta Orduspor karşılaşmasının önemi artsın. Artık telafisi olmayan haftalara girdik. Bu bitek bizim takımımız için değil her takım için önemli karşılaşmalar başladı. Çember daralıyor ve kaybedeceğimiz puanlar ileriki haftalarda sıkıntı yaratacak. Biz takım, taraftar ve yönetim olarak biz bu durumun bilincindeyiz ve bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz" diye konuştu.

"BAŞARILAR ŞEHRİ KENETLEDİ"
Samsunspor başarısıyla bir ivme yakaladığını vurgulayan Altın, "Başarılarımızla bir ivme yakaladığımıza inanıyorum. Bu başarılar Samsunspor'u ve şehri birbirine kenetledi. Bizden herkesin beklentisi büyük ve bizde bu büyük beklentiye bir cevap vermemiz gerekiyor. Biz sezon başından beri her konuda bir takımız. İnşallah sezon sonunda  mutluluğa kavuşacağımıza ümit ediyorum çabamız da o yönde. Ligde kolay bir maç yok bütün maçlar zor. Şanlıurfaspor karşılaşmasında galip gelmek için çalışmalarımız bu doğrultuda sürdürüyoruz" açıklamasında
 bulundu. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.