ALTIN NESİLLER YETİŞECEK

ALTIN NESİLLER YETİŞECEK
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı yeni eğitim-öğretim yılı açılışında konuştu

Proje Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 2016-2017 Eğitim Öğrenim Açılış günü nedeniyle düzenlenen törene katılan  Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gelişen ve değişen Türkiye’nin yeni yetişecek altın nesiller ile daha da ileriye gideceği kaydetti.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı açılışı nedeniyle Proje Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde hazırlanan törende, öğretmen, öğrenci ve katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “ Yaklaşık 15 yıldır ülkemiz çok büyük bir değişim ve gelişim içerisine girmiştir. Bu gelişim sadece bizler tarafından değil bütün bir dünya tarafından takip edilmekte ve örnek gösterilmektedir. Ancak hepimizin de gördüğü üzere biz ne kadar güçlenirsek, üzerimizde oynanan oyunlarda bir o kadar artmaktadır. Bugün okulunuzda özellikle “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri” için gösterilen hassasiyet, gezdiğimiz sergi, seyrettiğimiz bu kısa film aslında ne demek istediğimizin de kanıtları durumundadır. Milletimiz bütün dünyaya Türkiye’nin ne olduğunu ve yolculuğunun da ne kadar güçlü bir şekilde devam ettiğini göstermiştir” diye konuştu.

Her dönemin kendine has özellikleriyle anıldığını ve yaşanmış hiçbir olayın boşuna olmadığını ifade eden İshak Taşçı, “ Yaşadığımız bu günler, yaşadığımız her acı, her sıkıntı bizi belki üzebilir ama bizi asla durduramaz. Sizler 15 Temmuz sürecini yaşayan gençler ve öğrenciler olarak, gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakacak hem de bugünlerin hafızası olacaksınız. Şahsım adına sizlerin sadece ülkemizin değil, dünyanın da geleceğinde etkin roller oynayacağınıza inanıyorum. Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı 15 Temmuz Sürecinden sonra yaşadığımız en önemli hadisedir diye düşünüyorum. Ülkemize kast edenlere verilecek en büyük cevap bana göre sizlersiniz. Sakın yanlış anlamayın omuzlarınıza yük vermek değil meselemiz, sadece sorumluluklarınız farkında olmanızı sağlamaktır. Size her zaman güvendik. Güvenmeye de devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, bu önemli günün başta saygıdeğer öğretmelerimiz olmak üzere sizlerin ve bütün eğitim ve öğretim camiası için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.