ALTIN MEŞE'DE SIRA GECELERİ

ALTIN MEŞE'DE SIRA GECELERİ
Altın Meşe Park, Urfa sıra gecesi ile Samsun ve çevre illerde ses getiriyor. İki aylık özelleşme süresinde birçok faaliyet ve aktivitelerde bulunan Altın Meşe Park, ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz Cuma akşamı da yapılan sıra gecesin full kapasiteyle başladı. İki gün önceden rezervasyonları dolan Telvin Müzik Evinde Urfa'dan Karakuş ekibi ve solist Ebubekir Çimen sahne aldı. Karakuş grubunun şefi program başlamadan önce işletmenin sahibi Muzaffer Altıntaş'ı sahneye davet ederek günün anısına Urfa'dan getirdikleri yöresel bir hediye taktim ettikten sonra işletme sahibi Muzaffer Altıntaş konuklara, yaklaşık iki ay önce devir aldığımız bu tesise altın dönemini yaşatacağız demiştik. Bu ve benzeri programlar bunun başlangıcıdır. Bu konseptler Karadeniz'de olamayan bir faaliyettir. Sadece Altın Meşe Park bünyesinde olan Telvin Müzik Evinde Karadenizliler gecesi, urfa sıra gecesi, türk halk müziği, özgün müzik ile ve daha sonra fasılla beraber haftanın 5 günü ailece huzurlu bir ortamda müzik keyfi yaşanacaktır. Tesisimizin restoran tarafında yöresel yemekler ve teras katında yeni bir cafe projenin 10gün sonra faaliyete girecek olan işletmede yine Karadeniz'de olmayan kahve çeşitleri ile Samsunlulara hizmet vermeye devam edeceğiz. Sizleri bu yoğun ilgi ile ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz, iyi eğlenceler diliyorum'' dedi.
Konuklara tandır kebabı, bumbar dolması, içli köfte, çiğ köfte, salata ve tatlı ikramları yapıldı. Sıra gecesine Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve bazı kurum ve kuruluşların yöneticileri de gelerek eğlendiler.
Gecenin sonuna doğru mırra kahve ikramı yapıldı. Solist Ebubekir Çimen'in istek türküleri söylemesiyle gece sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.