ALTIN MEŞE PARKTA İFTAR KEYFİ

ALTIN MEŞE PARKTA İFTAR KEYFİ
Samsun Canik İlçesinde bulunan Altın Meşe Park Ramazan ayına özel organizyonlarıyla vatandaşlara keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Altın Meşe Park işletme  Müdürü Ercan Eler açıklamasında '' 11 ayın sultanı Ramazan ayında da  Altın Meşe Parkta özel menümüz ve eğlenceli programlarımızla müşterilerimizi ağırlıyoruz.İftariye tabağı, çorba, salata, zeytinyağlılar, arasıcak, anayemek, pilav tatlı tabağı, meyve tabağı, meşrubat ile damak tadına düşkün olanların beğenisine sunarak, birbirinden leziz tatlarıyla iftar tercihlerinin vazgeçilmez adresi olduk.


ARTUKBEY TAM NOT ALDI

Biz Artukbey kahvesini Samsun'lularla buluşturduğumuzda bu kadar güzel tepkiler alacağımzı tahmin etmiştik. Kendisine özgü Artukbey kimliği 7 çeşit kahve 3 çeşit bitkinin karışımından oluşmaktadır. Bu nedeniyle süper bir lezzete sahip olmuştur. Hiç kahve sevmeyenlerin bile rahatlıkla içebildiği bir kahve olmasından dolayı müşterilerimizden tam not aldık. Samsun'lu müşterimiz tarafından beğenilen ve  diğer illerden gelen misafirlerimizinde memnun kalması bizi başarıya götürmüştür.  


YEŞİLİN HUZURU DENİZİN KOKUSU

İftarın tadını Altın Meşe Park Tesisleri’nde çıkarmak isteyenler de  mavi ve yeşilin atmosferinde eğlenceli ve zengin menüsüyle iftarlarını açabilirler. Gelen konuklarımızı şehir kalabalığından  uzak ama şehrin tam ortasında nefes alma imkanı sağlayan bir ortamdır. İftar sonrası Altın Meşe Park içerisinde bulunan Telvin Müzik Evi bölümünde canlı müzik eşliğinde cafemizde günün yorgunluğunu atabilir, yeşillikler arasında ailenizle birlikte eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Güler yüzlü ve deneyimli personelimizle birlikte işletmemiz Ramazan ayı boyunca sahura kadar siz değerli müşterimize hizmet vermektedir. Telvin Müzik evinde ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenleğimiz birinci tavla turnuvamız sonuçlandı.


 
TURNUVA HEYECANI SONA ERDİ


Altın Meşe Park  Ramazan ayında düzenlediği Geleneksel Tavla turnuvası sonuçlandı.
Samsun Canik İlçesinde bulunan Altın Meşe Park yapılan Tavla Turnuvasında finali Adem Uygun ve  Hasan Kılıç arasında oynandı. Büyük bir çekişme içerisinde geçen final müsabakasında rakibine üstünlük kuran Adem Uygun birinci olurken ikinciliği finalde kaybeden Hasan Kılıç, üçüncülüğü Asım Cerrah dördüncülüğü Osman Yüksel oldu.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç tavla turnuvası sonunda  dereceye girenlere kupa ve çeşitli hediyeler takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.