ALTIN MEŞE PARK SIRA GECELERİNE DEVAM EDİYOR

ALTIN MEŞE PARK SIRA GECELERİNE DEVAM EDİYOR
Samsun'luların vazgeçilmez mekanlarından biri olan Canik İlçesinde bulunan Altın Meşe Park da yapılan Urfa Sıra Geceleri büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Karadeniz Bölgesinde mekanlar içerisinde birinci sırada yer alan Altın Meşe Park, konuklarına büyük ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. 

Altın Meşe Park Sıra Gecesi programlarının devam ettiğini belirten reklam  ve tanıtım müdürü Canan Özkoçak, “ Vatandaşlarımızın yoğun talepleri üzerine işletmemizin hizmet kalitesiyle dört mevsim misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Ailelerin geldiği ve aile ortamında eğlenilen bilinen sıcak bir ortam başarımızı gösteriyor. Özellikle geceye konukların aileleriyle birlikte katıldığını Altın Meşe Park olarak olarak sıra gecesi yapan tek işyeriyiz. Ve aileler muhteşem yemeğimizle muhteşem bir eğlence yaşıyorlar. Altın Meşe Park da düzenleğimiz sıra gecelerimizde Urfa Sıra Gecesi ekibi, gece boyunca Urfa Türküleri seslendirdi. Dans ve davul gösterilerinin peş peşe yapıldığı konserde müşterilerimizde sahneye çıkarak halay çekti, salonumuzu dolduran konuklarımız alkışlarla parçalara eşlik etti. Gecede, ayrıca çiğköfte yoğrularak, müşterilerimize takdim edildi. Sıra gecesi ekibi türkü dolu yaşattığı gecede yoğrulan çiğ köfte ise acılı lezzetiyle Urfa’nın örf ve adetlerini adeta Samsun’a taşıdı.
  
DOLU DOLU TÜRKÜLER SIRALANDI

Urfa Sıra Gecelerine katılan konuklar, Türküler eşliğinde bazen hüzünlendi bazen davul zurna eşliğinde halay çekti. Esmersen Güzelsin, Arabım Fellahi, Nemrut’un Kızı, Sallasana Mendilini, Pala Remzi, Kaldım Duman İçi Dağlarda, Gezme Ceylan Bu Dağlarda gibi türkülerle hem duygusal anlar yaşayan, hem de eğlenen konuklarımız, memnuniyetlerini işletmemizi doldurarak gösterdiler. Zengin bir menüye sahip olduklarını da hatırlatan Koçak, “ Konseptimizde yöresel yemeklerimiz var. İçli köfte, ekşili köfte, lahmacun, gibi onlarca çeşit yemek ve salatalarımız var. Mavi ve yeşilin birleştiği eşsiz manzarasıyla dikkatleri üzerine çeken Altın Meşe Park, Urfa Sıra Geceleriyle de Samsun'luların ilgi odağı oldu.  Yoğun ilgiden dolayı bizleri tercih eden müşterimizle buluşmaktan çok mutlu olduk. Bir sonraki sıra gecemiz 23 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecektir. Dolu dolu türkülerin sıralandığı sıra gecemize rezarvasyon için 0362 228 12 40 numaradan bizlere ulaşabilirsiniz ” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.