ALTIN MEŞE PARK ÖDÜLLÜ TAVLA TURNUVASI BAŞLADI.

ALTIN MEŞE PARK ÖDÜLLÜ TAVLA TURNUVASI BAŞLADI.
İşletme Müdürü Ercan Eler '' Müşterimizin eğlenceli ve keyifli zaman geçirmeleri için ödüllü tavla turnuvamız, 4 Temmuz Cumartesi günü Altın Meşe Park da başladı.

Bu yıl 1.ncisi yapılan ve geleneksel hale gelecek olan tavla turnuvamız ilk dörde girenlere ödüller verilecektir. Tavla tutkunlarını bir araya getirmek sosyal aktivite olması açısından önemli olan turnuvayı düzenlemekten gurur duyuyoruz. Medeni cesaretine güvenen, tavla meraklısı herkesi turnuvaya bekliyoruz. Bu yıl tatlı bir heyecan ile tavla severlerin bir araya geldiği turnuvaya gösterilen ilgiden dolayı katılım gösteren tüm tavla severlere teşekkür ederiz'' diyen Eker sözlerine şöyle devam etti;

 

EĞLENCENİN ADRESİ ALTIN MEŞE PARK

Telvin Müzik Eğlence Evi olarak canlı müzik ve etkinliklerimizle müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Altın Meşe Park ailesi olarak gelen konuklarımıza iftar sonrası tavla turvularımızla canlı müzik etkinliklerimizle keyifli bir akşam yaşatıyoruz. Grup Telvin enstrüman ve sesleriyle gelen konuklarımızın gönülleri mest ediyor.
Güler yüzlü personeli, zengin menüsü ile müşterilerine hizmet vermeyi amaç edinen Telvin Müzik eğlence evi, müşteri memnuniyetini ilke edinirken, kalite ve hijyenden ödün vermeden faaliyete devam ediyor. 11 ayın Sultanı Ramazanı Altın Meşe Park da siz değerli müşterimizin keyifli ve huzurlu geçirmeleri için her şey düşünülmüştür. Kır bahçemizde düzenleğimiz her akşam canlı müzik eşliğinde etkinliklerimize siz değerli konuklarımızı bekliyoruz '' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.