ALTIN MEŞE PARK HİZMETE GİRDİ

ALTIN MEŞE PARK HİZMETE GİRDİ
Canik Belediyesi Meşe Tesisleri Altın Meşe Park adıyla ve yeni yüzüyle hizmete girdi. Karadeniz'in en büyük tesisi olma özelliğini elinde bulunduran tesis büyük bir kalabalık eşliğinde kapılarını vatandaşlara açtı.

GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Altın Meşe Park, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti  eski Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti Milletvekili aday adayı Bekir Şişman ve kalabalık halk topluluğunun bulunduğu ortamda dualarla açılış gerçekleşti.

HUZURA AÇILAN KAPI
Açılışta konuşan Altın Meşe Park İşletmecisi Muzaffer Altıntaş,"Samsun’un huzura açılan kapısı Altın Meşe Park, modern dekorasyonuyla restaurantı, hemen karşı tarafta Samsun ve deniz manzarası eşliğinde çay ve kahvenizi yudumlayarak gezintiyi taçlandırabileceğiniz cafesiyle her kesimden insana ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Tecrübeli mutfak ekibi ve hizmet kadrosuyla şehrin yoğun temposundan kopup sakin bir ortamda yemek yemek isteyen ve ayrıca otopark sorunu olmayan restaurantımızın nezih ortamına tüm misafirlerimizi beklemekteyiz." dedi.

KARADENİZDE TEK
Altın Meşe Park; 2385 m2 restoran binası, 1000 m2 açık düğün salonu, 10 m2 güvenlik birimi, 600 m2 süs havuzu ve oturma alanı, 530 m2 restaurant ve oturma alanı, 470 m2 çocuk oyun alanı, 40m2 kapalı çocuk oyun alanı, 400 m2 cafe, 2500 m2 yürüyüş ve trafik yolları, 354 m2 iki katlı 10 kişilik Konuk evi, 50, 100 ve 300 kişilik toplantı salonları, 60m2 Canik Belediyesi tanıtım ofisi, sosyal tesisler içerisinde 500 m2 kapalı düğün salonu ve 34.000 m2 ormanlık alanı ile hizmet veriyor. Altın Meşe Park, Kırçan Restaurant, Ser Kafe, Telvin Müzik Evi'ni içerisinde barındırıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.