ALTIN MEŞE PARK 1. YILINI KUTLADI

ALTIN MEŞE PARK 1. YILINI KUTLADI
Samsun Canik İlçesinde bulunan Altın Meşe Park restoranı, nezih mekanı ve kaliteli hizmeti ile ilgi çekmeye devam ediyor. Mavi ve yeşilin birleştiği Altın Meşe Park 1. yılını personeli ve müşterileriyle kutladı.

Altın Meşe Park İşletme Müdürü Ercan Eler yaptığı açıklamada “ İşletmemizde bizim için öncelik müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet sunmaktır. Deneyimli ve güler yüzlü personelimizle sezona damgamızı vurduk. 100 kişilik toplantı salonu, çocuk oyun alanları, otoparkları ile içkisiz aile restoranı ile zengin menüsü, yöresel yemekleri düğün, nişan ve özel günlerinde, sünnet düğünleri, sosyal davetlerin yanında toplantı ve ziyaret organizasyonları yapılmaktadır. Tesissimizde son teknoloji ile yapılan görsel ve işitsel ekipmanlarla bölge halkımıza hizmet edebilmek için büyük çaba içersindeyiz. Deneyimli ve tecrübeli kaliteli hizmet anlayışıyla yerli ve yabancı müşterilerimizin hizmetindeyiz. 
Müşteri memnuniyetini esas alan işletme profesyonel hizmet anlayışı, hızlı servis kalitesi, mutfak ekibinin sunduğu özel ve eşsiz lezzetler ile son derece sıcak atmosferi ile misafirlerine rahat bir ortamda lezzetli bir yemek ve keyifli bir sohbet imkanı sunmak için çalışmaktan gurur duymaktadır. Sizlere zengin menüsü ile huzurlu bir ortamda, şehrin ortasında günlük iş rutininizden tatlı bir kaçış imkanı sunarak, sevdiklerinizle yenilecek yemeklerinizin en gözde adresi olduk '' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.