ALTIN: "KAZANMAYA GİDECEĞİZ"

ALTIN: "KAZANMAYA GİDECEĞİZ"
PTT 1.Lig'in 28'inci haftasında Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında 3 puanı hedeflediklerini belirtti.

" PERFORMANSIMIZI KİMSE HAFİFE ALMASIN"
Samsunspor konuk ettiği Orduspor karşılaşmasında 55 dakika 10 kişi mücadele etmelerine karşılık iyi bir futbol ortaya koyduklarırnı belirte Erhan Altın, "Bizim Orduspor karşısında oynadığımız futbolu kimse hafife almasın. Genç ve dinamik bir kadroya karşı 55 dakika 10 kişi mücadele vererek kazanmayı başardık, futbolcularımı tekrar kutluyorum. Bundan sonraki oynacağımız karşılaşmalarda bu tempoyla geçeceğine inanıyoruz. Biz hedeflerimiz doğrultusunda hafta hafta durmadan dinlenmeden çalışıyoruz. Her maça rakibimiz analiz ederek hazırlanıyor ve sahaya kazanmak adına çıkıyoruz. Samsunspor karşısına her herkes kazanmak adına çıkıyor. çünkü biz bir markayız. Kimse sahaya mağlup olma adına çıktık." dedi.

"ZEVKLİ BİR MAÇ OLACAK"
Samsunspor'un bu hafta sonu Gaziantep Büyük Şehir Belediyespor karşısında galibiyet hedefi ile çıkacaklarını belirten Kırmızı Beyazlı Teknik Direktör Altın, "Karşılaşmalarda alacağımız dersler oluyor bu karşılaşmanın da dersini aldık futbolcularımla paylaştık.Zevkli bir maç olacağına inanıyorum. Bizim bir hedefimiz varsa rakibinde hedefeleri var. Gaziantep Büyühşehir Belediyespor 4 haftadır galip geliyor. Fakat biz oraya kazanmaya gideceğiz ve doğrultuda hafta boyunca çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Rakibimiz karşısında 3 puan alıp bidahaki haftada yine galibiyet peşinde koşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum