Altın fiyatları son durum!

Altın fiyatları son durum!
Altın yükselişte! Altın fiyatları haftanın dördüncü gününe yükselişle başladı. Serbest piyasada gram altın fiyatı 99,30 lira olurken, cumhuriyet altını satış fiyatı ise 667,67 lira olarak belirlendi.

 Peki çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları ne durumda? Altın fiyatı kaç lira oldu? İşte 26 Kasım güncel altın fiyatları!
Altın perşembe gününde hızlı bir çıkış yaptı. Altın fiyatları güne yukarı yönde bir seyirle başladı. Peki altın kaç lira oldu? Çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları son durum ne? Altın fiyatı yükselecek mi? İşte 26 Kasım 2015 altın fiyatları son durum!

Altın seçim dönemini atlatmasının ardından artık hangi çizgide seyredeceğini büyük oranda gösteriyor. Altın fiyatları son iki haftadır hep aynı rakamlarda ilerleyişini sürdürüyor. Altın fiyatı dalgalanmaya devam etse de bundan sonra çok büyük bir düşüş veya yükseliş olmayacak gibi görünüyor.

Uzmanlar, altının gramında 100 liranın psikolojik bir seviye olduğunu, bu seviyenin üzerinde kalınması durumunda yükseliş isteğinin devam edebileceğini 103 lira direncinin gündeme gelebileceğini dile getiriyor.

Peki altın bugüne nasıl başladı? Altın kaç lira oldu? Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 26 Kasım 2015 güncel altın fiyatları!

Çeyrek altın alış fiyatı 159,82 lira, satış fiyatı ise 163,82 lira oldu.

Yarım altın alış fiyatı 319,63 lira, satış fiyatı 327,63 lira olarak belirlendi.

Tam altın alış fiyatı 639,27 lira, satış fiyatı 653,25 lira olarak belirlendi.

Cumhuriyet altını alış fiyatı 657,73 lira, satış fiyatı 667,67 lira oldu. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.