Altın Dönemi..


Mubaker Ramazan Ayını İdrak ettiğimiz bugünlerde İslam Aleminin ve Yüce Türk Milletinin Mubarek Ramazanını En içten dileklerimle kutlarım.. Samsunspor 2014-215 sezonunda Ptt 1.lig'de geçen sene yaşattığı Süper lig heyecanını bu sezonda yaşatmak azmi içersinde.. Emin Kar ve Yönetimi hiç zamana kaybetmeden Teknik direktör sorununu eski hocası Erhan Altın'dan yana kullandı. Altın Samsunspor'a ilk geldiği sezon takımı iki futbolcu ile teslim almıştı. Yaptığı isabetli transferlerle Samsunspor'a iyi futbolcular kazandırdı..


Bu sezonda iddealı olduğunu yaptığı basın toplantısında belirten "Ben yuvama döndüm" diye ve Genç oyunculara çok önem veren, Koşan ve savaşan futbolcular sevdalısı olan Altın Samsunspor bayrağını defalarca öperek Samsunspor'u ne kadar çok sevdiğini böylece bir kez daha göstermiş oldu. Şimdi iş zamanı Samsun taraftarlarına mesaj veren Altın "Tribünleri doldurun. İyi işler yapacağı" dedi. Bugün itibari ile iç transferi halledip, Samsunspor'da kalacak futbolcularla anlaşıp. Mukavelesi devam eden futbolculara "gitmek isteyen futbolcular gidebilir" ifadesini kullanarak, Samsunspor formasının ne kadar kutsal olduğunun böylece cevabını vermiş oldu..


Altın Türkiye'de bir çok Kulüpte forma giymiş, aynı zamanda Teknik partonluk yapmış olan deneyimli bir hoca. Samsunspor forması bir marka. Bu markanın ağırlığını taşıyabilecek futbolcularla yolca çıkmak istediğinni söyleyen Altın bu sezon iyi şeyler yapacağının müjdesini vermiş oldu. Samsunspor bugünlerde maddi sıkıntılarla boğuşurken Yönetim boş durmayarak Kaynak arayışını sürdürüyor..

Valimizden destek sözü alan ve ibreyi Spor Bakanımız Çağatay Kılıç'a çeviren Yönetim buradanda Samsunspor çıkarlarını doğruluyacak umutla döneceklerini umut ediyorum.. Samsunspor 2014-2015 sezonunda kullanılacak Kombine fiyatlarını açıkladı şimdi sıra muhteşem taraftarlarda. Herkes birer kombine alarak Samsunspor'a yardım etmiş oalcak..

Ve şuan aldığım bir gelişeme sonrası Samsunspor'da Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz ve Stat Sorumlusu Erol Arslan'ın Başkan Emin Kar'ın isteği doğrultusunda görevlerinden istifa ettiler. Bu gelişmelerin artıları ve eksilerini önümüzdeki günerde en iyi şekilde göreceğimize inanıyorum.. Benim diyeceklerim bugünlük bukadar.. Esen Kalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR